Epic schrapt DLC box voor Gears of War 2

Mocht je de Gears of War 2 downloadable content ooit nog willen kopen in verzamelingspakket, dan brengen wij je spijtig nieuws: de combinatiedeal ‘All Fronts’ bestaande uit alle de extra content is geschrapt door Epic. Wel zouden er plannen zijn om nog een nieuw pakket downloadable content te maken, genaamd ‘Dark Corners’. Deze zou bestaan uit een compleet nieuw stuk campaign en zeven nieuwe multiplayermaps. De content zou naar horen ongeveer 1200 Microsoft Points moeten kosten. Hierover horen we ongetwijfeld nog meer in het verloop van de tijd.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  delta62's avatar

  aiii 🙁 😥

 2.   
  craz's avatar

  ”delta62″ schreef, "aiii 🙁 😥 "

  idd 😥

 3.   
  N360Gamer's avatar

  yagamer schreef, "

  ”delta62″ schreef, "aiii 🙁 😥 "

  idd 😥 "

  Niet janken xD Er zijn ergere dingen 🙄

 4.   
  Booij's avatar

  Wow, ik moest even een account aanmaken om hier op te reageren.

  Ten 1e, ja ‘All fronts’ is geschrapt.. in de winkels. Nu komt die alleen maar op Xbox Live Marketplace.
  Ten 2e, Dark Corners zou er al bij zitten, dan kreeg je ‘Combustile’ map pack, ‘Snowblind’ map pack en ‘Dark Corners’.

  En dat nieuwe hoofdstuk is geen ‘nieuw gemaakt’ hoofdstuk, het was een geschrapt hoofdstuk dat ze er nu wel in gaan doen.

  Dark Corners alleen zal 1200MSP kosten en ‘All Fronts’ voor 1600MSP. Dat betekend dus dat je die 2 map pakken voor maar 400 punten hoeft te kopen en dat is zeker een goeie aanbieding.

  Sorry voor mijn lange post, maar ik wil niet dat hier foute informatie word op gezet. 😉

  Ik kan trouwens de bronnen zoeken als iemand dat wilt..

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ze kunnen beter weer een nieuwe game gaan maken (stille hint : Unreal 3), want alleen maar een beetje DLC uitbrengen kan zoon bedrijf denk ik ook niet van blijven bestaan 🙄

 6.   
  Serg1337's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Ze kunnen beter weer een nieuwe game gaan maken (stille hint : Unreal 3), want alleen maar een beetje DLC uitbrengen kan zoon bedrijf denk ik ook niet van blijven bestaan 🙄 "

  wie weet zijn ze mischien al bezig met een nieuwe game, maar dan in het geheim. zoals Bungie: ze waren druk bezig met Halo 3: ODST, en wat nu blijkt is dat ze in geheim ook aan Halo: Reach hebbe gewerkt, en nu is die aangekondigt op de E3. 🙂