InFamous voorzien van een Engelstalige patch

Laatst lieten we weten dat InFamous geen Engelse taal zou bevatten, maar alleen Nederlands, Frans en Duits. Dit riep nogal wat woede op bij een aantal Nederlandse gamers en de klachten stroomden bij Sony binnen.

Sony liet later weten dat de game toch een patch met de Engelse taal zou krijgen. Sony kon alleen niet garanderen dat de game op de releasedatum klaar zou zijn. Vandaag is het toch zover. Uit eigen bronnen is ons duidelijk geworden dat er vanaf vandaag al een patch beschikbaar is. Deze is gewoon gratis te downloaden vanaf het PlayStation Network. De patch is ongeveer zeven MB en zal waarschijnlijk voor veel fans net op tijd zijn.


Het verhaal van inFamous draait om Cole, een alledaagse man die een pakketje moet afleveren in het centrum van Empire City. Uit het niets vindt er ineens een enorme explosie plaats die meerdere blokken van de stad verwoest. Wonder boven wonder overleeft Cole deze ramp en daar komt nog eens bij dat hij zich een beetje vreemd begint te voelen…

Stukje bij beetje ontwikkelt hij namelijk superkrachten die hem in staat stellen om elektrische aanvallen uit te voeren. Terwijl de stad in chaos vervalt en overspoeld wordt door krachtige criminelen, wil het toeval dat Cole door de media in verband wordt gebracht met de ramp. Zodoende ben je niet alleen bezig met het beheersen van je nieuwe krachten, maar ook moet je er rekening mee houden dat je een gezocht persoon bent.

inFamous verschijnt op 29 mei voor de PlayStation 3.

  1.   
    Overload14's avatar

    Was dit nieuws niet al eerder gepost? :s

  2.   
    DaxPg's avatar

    nope. nouja wel in de hoedanigheid van de aankondiging van de patch. Maar nu is deze natuurlijk gewoon te verkrijgen.

  3.   
    Ika Q's avatar

    Damn 7000 MB :S. Sony moet hier echt wat van leren, niet iedereen wilt zijn eigen taal hebben in een game. Engels is gewoon standaard en meestal gewoon beter.

  4.   
    Kevinsmith's avatar

    omg, dit ga je niet menen? 7000MB รกka 7 Gigabyte voor language files?

    dit moet een typefout zijn hoop ik(heb 40g playstation=S).
    Please GN, tell me… is dit een typefout?

    Greetz,
    Kevin

  5.   
    R1chardTM's avatar

    Het was een foutje hoor. Ik heb even op het internet rondgekeken en het gaat om ongeveer zeven MB. Gelukkig een stuk minder dan zeven GB dus. ๐Ÿ˜†

    Bedankt voor de scherpe reacties en het bericht is inmiddels aangepast.

  6.   
    Kevinsmith's avatar

    R1chard schreef, "Het was een foutje hoor. Ik heb even op het internet rondgekeken en het gaat om ongeveer zeven MB. Gelukkig een stuk minder dan zeven GB dus. ๐Ÿ˜†

    Bedankt voor de scherpe reacties en het bericht is inmiddels aangepast."

    Thx!!

  7.   
    DaxPg's avatar

    excuses. ik had inderdaad een type fout gemaakt. dankje wel Richard

  8.   
    VanishNL's avatar

    als je je ps3 systheemtaal op engels zet dan wordt de game ook engels, voor als je de patch niet kan downloaden ๐Ÿ˜‰

  9.   
    DaxPg's avatar

    yves_the_man schreef, "als je je ps3 systheemtaal op engels zet dan wordt de game ook engels, voor als je de patch niet kan downloaden ๐Ÿ˜‰ "

    Dit klopt niet echt. Mijn kopie werd toen Frans. Maar nu ik de update heb kan ik gewoon weer genieten van goed acteerwerk.

  10.   
    Mattmerize's avatar

    DaxPg schreef, "

    ”yves_the_man” schreef, "als je je ps3 systheemtaal op engels zet dan wordt de game ook engels, voor als je de patch niet kan downloaden ๐Ÿ˜‰ "

    Dit klopt niet echt. Mijn kopie werd toen Frans. Maar nu ik de update heb kan ik gewoon weer genieten van goed acteerwerk."

    Krijg je ook zo’n harde plasser van Cole’s gruntstem? ๐Ÿ˜›

  11.   
    Dr. D3nVil's avatar

    now ik heb geen psn ๐Ÿ™ kan ik de patch niet downloaden ๐Ÿ˜ฅ