LittleBigPlanet krijgt een 2000 AD pack

De droomwereld van LittleBigPlanet houdt ons al een flinke tijd bezig. Van het spelen van allerlei levels, tot het maken van nieuwe levels. Media Molecule helpt ons hier regelmatig bij door ons van nieuwe speeltjes, stickers en bouwblokken te voorzien.

Het is dan ook weer zover en Media Molecule komt volgende week met het 2000 AD pack. Het 2000 AD pack is gebaseerd op de populaire stripboeken, met in de hoofdrol Judge Dredd. Media Molecule zal de komende dagen de nieuwe kostuums laten zien op hun website. Hieronder vind je vast een voorproefje.

LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share![SCREENSHOTS]

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Heb hem net verkocht vond het een saai kinderspel 😳

  2.   
    amine98324's avatar

    WTF?

  3.   
    Dr. D3nVil's avatar

    ik vind LBP echt een saai spel