Wellicht nieuwe Metal Gear Solid aangekondigd op de E3

Eerder deze maand kwam er een teaser website van Konami online, waar hints te vinden zijn voor een nieuwe Metal Gear Solid. Natuurlijk zijn dat ‘slechts’ hints en concrete aankondigingen ontbreken nog.

Dit weekend is de voorpagina opgedoken van het juli-nummer van het Japanse blad Famitsu PSP + PS3. Op de voorpagina is te zien dat er een onthulling over Kojima in zal staan. De inhoud van het blad is echter nog niet bekend, maar volgens de Japanse winkel 7&Y, zal de inhoud van het blad in het teken staan van een nieuwe Metal Gear.

Het ontbreken van het woord Solid maakt het niet heel specifiek. Want naast Metal Gear Solid 5, zou de coverstory van het blad ook kunnen gaan over een nieuwe PSP- versie van Metal Gear Acid of Portable Ops, of een geheel nieuwe Metal Gear-versie als bijvoorbeeld Metal Gear Raiden.

Aan de andere kant, misschien heeft 7&Y het wel bij het verkeerde eind en gaat het om een geheel nieuwe franchise. Ook Lords of Shadow duikt op in sommige geruchten. Konami heeft niet gereageerd op alle geruchten, maar wellicht wordt tijdens de E3 meer duidelijk.

 1.   
  nurie's avatar

  kool

 2.   
  ckerigon's avatar

  huh ik las overal berichten dat deeltje 4 de laatste was -_-

 3.   
  Kevinsmith's avatar

  Als je de letters van de teaser leest komt er te staan: 5E3

  Dus wat ik er uit haal is:

  5(MGS5) E3(we all know what that is)

 4.   
  Ika Q's avatar

  Er gaan ook geruchten dat het misschien van de game “Lord of Shadow” komt. Omdat de character goed overeenkomt met die van de trailer.

 5.   
  Dr. D3nVil's avatar

  ik heb MGS4 en vind het niet echt een leuk spel dus ik ga deel 5 niet kopen als die ooit uitkomt 😛