Nieuwe en vervangende eenheden in volgende patch Empire: Total War

Met de volgende patch voor Empire: Total War zullen elf gratis eenheden verschijnen. Helemaal nieuw zullen ze niet zijn, maar volgens ontwikkelaar Creative Assembly moet het een combinatie worden van nieuwe en vervangende eenheden. Zo zal bijvoorbeeld de ‘standard guard’ een vervanger krijgen met een nieuw uniform en nieuwe attributen. Ook kunnen de Nederlandse- en Zweedse legers gebruik gaan maken van de Hussar-eenheden.

In totaal zal er één volledig nieuwe-, en zullen er tien vervangende eenheden verschijnen. De update moet binnenkort verschijnen via Steam en het is een gratis bedankje voor de fans. Binnenkort volgt er meer informatie over de patch.

Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk dat tevens de grootste populariteit geniet bij de trouwe fans van Total War. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema’s als de industriële revolutie, Amerika’s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee belooft Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden te worden.

Empire: Total War staat bol van zeeslagen die onder verschillende weersomstandigheden uitgevochten moeten worden en de game kent verbeterde systemen voor handel, diplomatie en spionage. Uiteraard staan ook de zo kenmerkende veldslagen op het land centraal en ook ‘kruit’ speelt een grote rol…

Lees voor meer informatie over Empire: Total War ook eens onze strategische review.

Empire: Total War is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  Dy-88's avatar

  chill, hopelijk vervangt het ook al doe rottige bugs… 🙁

 2.   
  DenniZ's avatar

  bugfest!

  voor mij een van de grootste tegenvallers dit jaar, ik had er echt veel van verwacht. Maar MTW2 is veel leuker om te spelen.

 3.   
  nurie's avatar

  chill kreeg ed game net voor me verjaardag

 4.   
  zultrax's avatar

  voor mij hoeven ze alleen me laad error eruit te halen want daardoor is het het spel voor mij onspeelbaar terwijl ik ervoor nog 125 beurten kon spelen :S

 5.   
  Kevinsmith's avatar

  Mooi die updates van units, maar kom op, BUGS? please fix.

 6.   
  Jadaaaagggg's avatar

  nurie schreef, "chill kreeg ed game net voor me verjaardag"

  gefeliciteeerd!!! 😀

 7.   
  Boxer's avatar

  geen bugfix?

 8.   
  Leon 2.0's avatar

  Iig wel netjes dat ze wat extra eenheden toevoegen, dat verzacht de bugs weer een beetje. 🙂