Team Fortress 2 tot maandag gratis te spelen

Valve stelt vanaf vandaag tot maandag de PC-versie van Team Fortress 2 gratis ter beschikking. De game is gratis te downloaden via Steam en het hele Hemelvaartsweekend kosteloos te spelen. Daarna zal je voor de game moeten betalen om verder te kunnen spelen. Deze actie heeft Valve opgezet om de nieuwe Spy vs. Sniper update te vieren, die vandaag uitgebracht zal worden.


The Orange Box is uitgebracht met het oog op Half-Life 2: Episode Two en deze ‘box’ is een gebundelde uitgave van Half-Life 2, de vervolgen Episode One en Episode Two, de cartoony multiplayergame Team Fortress 2 en de puzzelgame Portal.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder spelen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol. De game speelt zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral af in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (grote robotspinnen) zijn daardoor ook wat uitgebreider en massaler dan voorheen. Verder krijg je in deze tweede Episode te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider, die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels.

Team Fortress 2 is een game gericht op de multiplayer en met een vrolijke, cartoony uitstraling. Kies uit verschillende classes, variërend van de zwaarbewapende Heavy tot de in stealth gespecialiseerde Spy, en werk samen met je team om de overwinning te behalen in diverse spelmodi en mappen.

Portal is een innovatieve puzzelgame, waarbij jij een testpersoon bent die in diverse ruimtes van Aperture Science de uitgang moet zien te halen met behulp van je portal-gun. Hiermee kan je een ingang en een uitgang creëren en uiteraard zijn ook alle natuurkundige wetten, zoals zwaartekracht en valversnelling van toepassing op de portals die je maakt. Op deze manier dien je diverse lastige situaties te doorstaan.

Team Fortress 2 is verschenen als deel van The Orange Box voor PC, Xbox 360 en Playstation 3. Deze is via Steam apart te downloaden voor PC gebruikers.

  1.   
    wiebeg's avatar

    Och wat leuk kan ik mooi gaan ownen met de spy en sniper class want er zijn dan allemaal nieuwelingen en die moeten pyro. heavy. medic. scout ook nog behalen dus 🙂

  2.   
    Kevinsmith's avatar

    Aaaah free ftw!

  3.   
    meatball's avatar

    zou hem ook even downloaden/spelen, maar mijn account is gehijacked:S dus moet eerst zien te recoveren 👿

  4.   
    mitchelltje9's avatar

    nice 😀 kan ik eindelijk die game uitproberen 8)

  5.   
    SN0WIE's avatar

    WTF!!!
    Hij zegt dat ik hem moet kopen?

  6.   
    mitchelltje9's avatar

    ssamoel schreef, "WTF!!!
    Hij zegt dat ik hem moet kopen?"

    ja raar he denk dat het op later tijdstip pas begint ofzo 😕

  7.   
    SN0WIE's avatar

    mitchelltje9″][quote=”ssamoel schreef, "WTF!!!
    Hij zegt dat ik hem moet kopen?"

    het begint morgen pas 😛 [/quote]

    Ok maar daar bij steam stond thursday

  8.   
    mitchelltje9's avatar

    ssamoel schreef, "

    ”mitchelltje9″ schreef, "[quote=”ssamoel”].."

    het begint morgen pas 😛 "

    Ok maar daar bij steam stond thursday[/quote]

    sorry was in de war denk dat het pas op ander tijdstip te spelen is 😕

  9.   
    claafie's avatar

    nice

  10.   
    SN0WIE's avatar

    mitchelltje9″]

    ”ssamoel schreef, "[quote=”mitchelltje9″ schreef, ".."

    Ok maar daar bij steam stond thursday"

    sorry was in de war denk dat het pas op ander tijdstip te spelen is 😕 [/quote]

    yup tijdverschil met Amerika