Saints Row 2 DLC Corporate Warfare verschijnt 28 mei

THQ heeft bevestigd dat de tweede bundel met downloadable content (DLC) voor Saints Row 2, genaamd Corporate Warfare, op 28 mei zal verschijnen via Xbox Live en het PlayStation Network. De Corporate Warfare DLC voegt een nieuwe reeks missies toe, waarbij spelers verder strijden tegen de Ultor Corporation en meer te weten komen over Dex, de lang verloren gewaande 3rd Street Saint. De DLC voegt ook nieuwe voertuigen, multiplayer mappen, customization opties en Achievements toe.

Corporate Warfare verschijnt 28 mei en kost 560 Microsoft Points op Xbox Live en 7 dollar op het PlayStation Network.

De echte gangsta’s komen straks weer riant aan bod met Saints Row 2, het vervolg op Saints Row dat in september 2006 verscheen voor de Xbox 360. Ditmaal is het verhaal nog duisterder van aard en krijg je te maken met verraad en wraak, al zit er toch ook weer de humor in van het eerste deel. De stad is ditmaal opener dan ooit in welke game dan ook in het genre en om er doorheen te komen zijn er nieuwe voertuigen, zoals boten, vliegtuigen, motoren en helikopters toegevoegd. Ben je het zat om in je eentje de strijd aan te gaan, dan kun je kiezen om two-player co-op te spelen over het internet.

Wil je weten wat wij vinden van deze over-the-top sandbox game? Check dan snel onze Xbox 360 review en onze PC review.

Saints Row 2 is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Inmiddels is de eerste downloadable content, Ultor Exposed, ook verkrijgbaar. Een tweede en derde pakket downloadable content volgen.

 1.   
  Kevinsmith's avatar

  Oke, das binnenkort 8)

 2.   
  Dr. D3nVil's avatar

  Kevinsmith schreef, "Oke, das binnenkort 8) "

  ja alleen ik kan toch niet kopen via PSN 🙁

 3.   
  Femkee.'s avatar

  Chill, dat spel is toch net zoiets als Gta enz?