Capcom mogelijk niet op volle sterkte aanwezig op de E3

De varkensgriep heeft wereldwijd aardig wat gevolgen en ook Capcom moet er aan geloven. Eerder werd al bekend dat Zweedse en Japanse medewerkers niet meer naar het buitenland mogen vanwege de varkensgriep en nu heeft Capcom aangegeven dat medewerkers uit Japan en Zweden daardoor mogelijk niet op de E3 aanwezig zullen zijn. De Europese en Amerikaanse medewerkers zullen wel gewoon naar de E3 gaan, maar belangrijke producers en ontwerpers zoals Keiji Inafune en Ben Judd zouden hierdoor niet aanwezig zijn op de E3.

Dit jaar zal ook GamersNet aanwezig zijn bij de E3. Wil je meer lezen over de E3 en onze verwachtingen hiervan? Check dan snel onze column.

  1.   
    Kevinsmith's avatar

    OMG, dit is echt lame.

  2.   
    ChielB's avatar

    Ook zonder de bekende namen kunnen we prima Capcom-games bekijken en spelen. 😉

  3.   
    Maotes's avatar

    Wel jammer. Maarja, dat houdt niet in dat we niet al het nieuws krijgen te horen. Ze zullen het heus wel even doormailen of weet ik veel wat.

  4.   
    Serg1337's avatar

    kunnen ze dan geen video chat starten ofzo? dat die producers gewoon erbij kunnen zijn op een verre afstand, en alles toch nog even melden en vragen beantwoorden 😛

  5.   
    Dr. D3nVil's avatar

    Nitroglycerine schreef, "Wel jammer. Maarja, dat houdt niet in dat we niet al het nieuws krijgen te horen. Ze zullen het heus wel even doormailen of weet ik veel wat."

    idd ze kunnen het zo ff doormailen dus zo’n groot probleem is het niet, het nieuws krijgen we wel te horen 😉