Releasedatum Virtua Tennis 2009 bekend

SEGA heeft vandaag bevestigd dat de Playstation 3- en Xbox 360-versie van Virtua Tennis 2009 verschijnen op 29 mei. De Nintendo Wii versie, die Wii MotionPlus ondersteunt, verschijnt enkele weken later in juni.

Virtua Tennis 2009 bevat naast grote namen als Rafael Nadal, Roger Federer, Maria Sharapova en Venus Williams ook nieuwe spelers, waaronder Andy Murray en Ana Ivanovic. Volleren, serveren en netspel zijn verbeterd en ook het bewegen van spelers moet wedstrijden een nieuwe dimensie geven, doordat spelers nu ook kunnen struikelen of vallen. Naast de traditionele singles, doubles en mixed doubles is ook de officiële Davis Cup speelbaar. Ook is de World Tour vernieuwd en voorzien van een volledig geïntegreerd online rankingsysteem. Er zijn tevens meer opties om je eigen speler te maken via Player Creation en de nieuwe Tennis Store bevat meer dan 800 items om te kopen. Ten slotte kent Virtua Tennis 2009 geheel nieuwe Court Games, waarbij we rekening dienen te houden met krokodillen, fruit en piraten.

Virtua Tennis 2009 zal op 29 mei verschijnen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. De Wii versie volgt later in juni.

  1.   
    Kevinsmith's avatar

    Niet mijn type game.

  2.   
    Dr. D3nVil's avatar

    Kevinsmith schreef, "Niet mijn type game."

    ook niet de mijne dan speel ik liever een gewoon potje tennis 😉

  3.   
    oke's avatar

    deze komt bij mij collectie:P

  4.   
    claafie's avatar

    Vraag me af hoevaak een tennisgame tegenwoordig nog over de toonbank gaat. Of kun je hier weldegelijk 20-40 uur plezier van hebben?