Open beta van Quake Live krijgt zes nieuwe levels

Ontwikkelaar id Software gaat de open beta van Quake Live uitbreiden, want er zullen zes nieuwe levels toegevoegd worden. De komende zes weken zal er elke maandag één nieuw level beschikbaar worden gesteld. Id Software heeft beloofd dat er tussen deze nieuwe levels ook een aantal klassiekers zal zitten. De eerste nieuwe map, genaamd Hidden Fortress, is al beschikbaar en is een echte klassieker, want het level is bekend uit Quake III.


Quake Live is een browser-based shooter, wat betekent dat je het spel simpelweg kunt spelen door middel van een webbrowser. De game haalt zijn inspiratie uit het oude Quake 3 Arena en probeert daarmee dezelfde actie en pure snelheid te evenaren die Quake 3 indertijd wist neer te zetten. Quake Live is gratis te spelen en is afhankelijk van advertenties op de website en in de game zelf.

De open beta van Quake Live is op 24 februari van start gegaan en is te spelen via je webbrowser op de officiële website.

 1.   
  Kevinsmith's avatar

  :o, wist niet dat dit bestond, ff proberen.

 2.   
  mazterman's avatar

  dit is aardig saai hoor, vind ik dan

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Zelfde principe als Battlefield Heroes dus. Laat ik deze ook maar eens proberen. 🙂

 4.   
  DutchFreeze's avatar

  Tja, tijdens het begin van die faking open beta waren de servers om je aan te melden overvol en dat zal un wel weer het geval zijn…

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik heb het een tijdje gespeeld, maar ik vind het origineel (Quake III arena) gewoon een stuk beter 😆 Die zaag blijft ook nog wel steeds het tofste wapen van de game 😉