Ontwikkelaar PROTOTYPE op zoek naar Wii-specialisten

Ontwikkelaar Radical Entertainment, die momenteel druk bezig is met de extreme free-roaming actiegame PROTOTYPE, is op zoek naar Wii-specialisten. Men heeft vacatures geplaatst voor een designer en programmeur die met de Wii overweg kunnen en beschikken over affiniteit met third-person open-wereld cameradesign en -functionaliteiten. Tevens dienen sollicitanten gameconcepten van de Xbox 360 en PlayStation 3 te kunnen porten naar de Wii.

Diverse Wii-gamers hopen nu op een Wii-versie van PROTOTYPE. De kans lijkt echter groter dat Radical gewoon extra personeel zoekt voor de vorige maand onthulde nieuwe Spider-Man game.


Bij Prototype zijn er gigantische hoeveelheden mensen op straat, er is heel veel detail in de omgevingen en er is een bijzondere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon gaat door het leven als Alex Mercer, een genetisch gemodificeerde held die wolkenkrabbers aan de buitenkant kan beklimmen en tegenstanders met één mep doormidden hakt. Die capaciteiten heeft hij hard nodig als een mutatievirus uitbreekt in hartje New York en er een oorlog ontstaat tussen de mutanten en het leger. Alex is officieel een mislukt experiment, maar dat betekent wel dat hij in het dagelijks leven iedereen kan zijn door het DNA over te nemen van anderen (en die personen daarmee te doden). Je kunt je omgevingen beïnvloeden en (militaire) voertuigen gebruiken tegen alles en iedereen.

Lees voor meer informatie over PROTOTYPE ook eens onze Fast Forward!

PROTOTYPE verschijnt 12 juni voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    X-doos's avatar

    Had de vorige aankondigingen nog niet gelezen, maar dat onderste stukje lijkt zeker veelbelovend!

  2.   
    GutZilla's avatar

    Een game als prototype moet je simpelweg gewoon niet op de wii spelen….ddat haalt 99.9 % van de gameplay weg…

  3.   
    DutchFreeze's avatar

    Idk, zoiets lijkt mij nou juist wel leuk voor op de wii, maar eehmja leuk nieuws… 🙄

  4.   
    the king of games's avatar

    GutZilla schreef, "Een game als prototype moet je simpelweg gewoon niet op de wii spelen….ddat haalt 99.9 % van de gameplay weg…"

    het haalt geen gameplay weg maar wel ijzersterke graphics, het voegt er wel weer ene besturing bij die goed bij protoype past

  5.   
    RinusReetRidder's avatar

    Onzin, alsof elke game zomaar goed past bij motion control. Zo’n free roaming spel kan de Wii niet eens aan, daar is die gewoon niet krachtig genoeg voor. Dan zou je simpele graphics moeten hebben, veel laadtijden of minder tegenstanders op het scherm. Dat gaat nooit zo leuk worden.

    Dit zal vast om nieuwe mensen voor die Spiderman game gaan.

  6.   
    Dr. D3nVil's avatar

    lijkt mij toch niks op wii ik koop hem lekker op ps3 🙂