Resident Evil: Degeneration verschenen voor de iPhone

Er is goed nieuws voor gamers met een iPhone, want inmiddels heeft Capcom de game Resident Evil: Degeneration uitgebracht. De game is via de iPhone App Store te downloaden voor €5,49 en tevens zijn er drie nieuwe screenshots van de game uitgebracht.


Resident Evil: Degeneration is een third-person actiegame, waarin je speelt met Leon S. Kennedy. Uiteraard heb je een enorm arsenaal aan wapens tot je beschikking om af te kunnen rekenen met hordes zombies en andere enge wezens. De game kent verder een intuïtieve, contextgevoelige Multi-Touch besturing en het spel maakt tevens gebruik van de accelerometer van de iPhone en iPod Touch. Zo kun je wapens herladen door je toestel te kantelen en kan je geïnfecteerde vijanden afschudden door met je toestel te schudden.

Resident Evil: Degeneration is inmiddels verschenen voor de iPhone.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  ckerigon's avatar

  OMFC -_-

  Dit zuigt echt zeer hard volgens mij 😆

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Dat ontwikelaars nog durven om iets uit te brengen op de iPhone volgens mij is ie net zo dood als de PS1 en Xbox want daar worden ook al geen games op gemaakt. Maar wat de de iPhone nu precies een gaming handheld?? 😮

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  De iPhone is juist vreselijk populair, zowel als smartphone als ook om simpele, goedkope games op te spelen. Niet alles zal even goed werken, soms worden gewoon grote franchises slap geport, maar er zijn erg veel geweldige games al voor de iPhone.

  Vergis je er dus niet in hoe groot de markt voor iPhone games is en ook nog kan worden.

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  RinusReetRidder schreef, "De iPhone is juist vreselijk populair, zowel als smartphone als ook om simpele, goedkope games op te spelen. Niet alles zal even goed werken, soms worden gewoon grote franchises slap geport, maar er zijn erg veel geweldige games al voor de iPhone.

  Vergis je er dus niet in hoe groot de markt voor iPhone games is en ook nog kan worden."

  Ok maar waarom zie ik hier dan zo weinig info op Gamersnet of game reviews.

 5.   
  Ivvo's avatar

  Omdat de iPhone helemaal geen gaming-handheld is, het is gewoon een telefoon met verschrikkelijk veel andere functies, waar je ook games op kunt doen. Maar omdat je een duur abonnement moet nemen voor een iPhone zijn het vooral volwassenen die hem kopen, en die doen er niet zo snel serieuze games op.

 6.   
  Mv-Highway's avatar

  Ik heb een Ipod Touch, die precies hetzelfde is als de Iphone. (Behalve dan de camera en de belfunctie)
  Ze zijn beide inderdaad heel erg populair, en er worden veel games voor gemaakt.
  Sommige zijn gratis, sommige zijn €0,79, maar sommige zijn ook €5,-
  De App store waar je ze kunt downloaden heeft in een half jaar al meer dan een miljard downloads.
  Bovendien zijn deze ‘kleine’ spellen hele goede reclame voor de uitgever en de hele game versie.
  Volgens mij heeft EA al een speciale afdeling voor Iphone en Ipod games.
  Ik ben erg tevreden over de App store van Apple, en ben blij dat er steeds eer games komen. (totaal heb ik ongeveer €15 euro besteed aan deze Apps)

  8)

 7.   
  Mattmerize's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "

  ”RinusReetRidder” schreef, "De iPhone is juist vreselijk populair, zowel als smartphone als ook om simpele, goedkope games op te spelen. Niet alles zal even goed werken, soms worden gewoon grote franchises slap geport, maar er zijn erg veel geweldige games al voor de iPhone.

  Vergis je er dus niet in hoe groot de markt voor iPhone games is en ook nog kan worden."

  Ok maar waarom zie ik hier dan zo weinig info op Gamersnet of game reviews."

  Omdat Gamersnet een andere doelgroep heeft dan de iPhone. De iPhone is een draagbaar computertje wat ontiegelijk duur is voor pubers, wat denk ik wel het grootste aantal mensen op GN is, en je zult dus vooral mensen van 20 tot 50 ermee zien. Vergis je echt niet, de iPhone is een enorm succes, en Apple haar AppStore heeft het voorbeeld gezet voor de toekomst van games en digitale distributie. Ik zal het zo zeggen: De iPhone is de beste telefoon ooit gemaakt.

 8.   
  Chikin's avatar

  Ik vind het best wel mooi uitzien tenminste voor de iPhone dan 🙄