Speeltijd inFamous variërend van 15 tot 25 uur

De release van de PlayStation 3-exclusive inFamous komt steeds dichterbij en dus komt er ook steeds meer nieuws naar buiten omtrent deze game. In een recent gesprek met Chris Zimmerman, de mede-oprichter van ontwikkelaar Sucker Punch, werd gesproken over de speeltijd van inFamous en hij gaf aan dat je toch zeker op 15 uur kunt rekenen als je alles zo snel mogelijk probeert te volbrengen. Als je echter ook alle side missions en overige optionele elementen van de game wilt beleven, kun je al snel 20 tot 25 uur zoet zijn met de game. Zimmerman verklaarde:

    “It depends on how you decide to play it. If you play straight through as fast as you can, maybe 15 hours. In addition to the 35 stories in the game, we have 100 side missions, and we have a whole bunch of collectibles to pick up. If you do all that stuff, we’re [talking] 20-25 hours, maybe.”


Het verhaal van inFamous draait om Cole, een alledaagse man die een pakketje moet afleveren in het centrum van Empire City. Uit het niets vindt er ineens een enorme explosie plaats die meerdere blokken van de stad verwoest. Wonder boven wonder overleeft Cole deze ramp en daar komt nog eens bij dat hij zich een beetje vreemd begint te voelen…

Stukje bij beetje ontwikkelt hij namelijk superkrachten die hem in staat stellen om elektrische aanvallen uit te voeren. Terwijl de stad in chaos vervalt en overspoeld wordt door krachtige criminelen, wil het toeval dat Cole door de media in verband wordt gebracht met de ramp. Zodoende ben je niet alleen bezig met het beheersen van je nieuwe krachten, maar ook moet je er rekening mee houden dat je een gezocht persoon bent.

inFamous verschijnt op 29 mei voor de PlayStation 3.

  1.   
    zombieater's avatar

    Dat vind ik netjes, zeker omdat ik altijd alles uit mijn game wil halen en ik denk dat ik deze game wel 2x ga spelen 😀

  2.   
    Justdoit's avatar

    zombieater schreef, "Dat vind ik netjes, zeker omdat ik altijd alles uit mijn game wil halen en ik denk dat ik deze game wel 2x ga spelen :D"

    Haha, same here, dit wordt echt een musthave! 😀

  3.   
    X-doos's avatar

    Erg jammer dat het een PS3 exclusive wordt, maar ik zal toch even mijn PS3-bezittende vrienden er op attent maken.

  4.   
    GutZilla's avatar

    dat, inclusief het genieten, zomaar killen na saven en het spel willen spelen als goed en slecht zal bij mij wel zo’n 60 urr zijn…dat zal die 80 euro die het spel kost vast wel waard zijn…

  5.   
    Mattmerize's avatar

    Top, dat is bij mij meestal bij zo’n game altijd wel een paar uur extra dan het maximum, of dat nou door mijn game-overs komt of door het feit dat ik echt elk hoekje wil ontdekken (wat in inFamous ook echt mogelijk is).

  6.   
    /DareDevil's avatar

    Best wel weinig eigenlijk voor spel als dit

  7.   
    Dr. D3nVil's avatar

    zombieater schreef, "Dat vind ik netjes, zeker omdat ik altijd alles uit mijn game wil halen en ik denk dat ik deze game wel 2x ga spelen :D"

    ga ik denk ik ook doen als ik hem heb 🙄 (1x bad way en 1x good way)

  8.   
    Dy-88's avatar

    GutZilla schreef, "dat, inclusief het genieten, zomaar killen na saven en het spel willen spelen als goed en slecht zal bij mij wel zo’n 60 urr zijn…dat zal die 80 euro die het spel kost vast wel waard zijn…"

    80 euro! WTF hoe duur willen ze games maken, ik ben gewend aan 60! 😮

    15 uur is echt goed. 2x spelen, maakt dat 30. + alle side quest= 50 = 80 uur 😀 !
    maar voor 80 euro? nee, dan laat ik het spel wel liggen