Nieuwe informatie over Spore Hero en Spore Hero Arena

Maxis heeft vandaag nieuws naar buiten gebracht over twee aankomende Spore-titels op de Nintendo Wii en de Nintendo DS.

Spore Hero zal de creatieve vrijheid van het origineel naar de console van Nintendo brengen. Spore Hero is een action-adventure en zal zich afspelen in een 3D-wereld. Spelers moeten een eigen held creëren en daarmee de thuiswereld van de held redden. Het besturingssysteem van de Wii zal volledig gebruikt worden om vijanden te verslaan, humoristische missies te voltooien en puzzels op te lossen. De game zal 250 lichaamsdelen bevatten, waarmee spelers hun held kunnen samenstellen.

Spore Hero Arena voor de Nintendo DS zal een 3D universum bieden waarin gevochten kan worden in verschillende arena’s. Spelers zullen gladiatoren kunnen creëren om daarmee van wereld naar wereld te reizen om vijanden te verslaan en missies te volbrengen. Ook zijn er upgrades vrij te spelen die bestaan uit nieuwe onderdelen, krachten en vaardigheden.

Spore Hero en Spore Hero Arena zullen in de herfst van 2009 verschijnen voor respectievelijk de Nintendo Wii en de Nintendo DS.

  1.   
    GutZilla's avatar

    Lol maar denk niet echt dat dit wat gaat worden…

  2.   
    joramovic's avatar

    nee ik denk het ook niet, waarschijnlijk gaat de grootste aandacht weer naar het creeeren van je beest dan naar de gameplay zelf

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Mwah, het leukste van Spore vond ik het maken van je ‘beestje’. Als ze dat weer goed doen, met een uitgebreide Creator kan het best wat worden. 🙂