PC-versie Street Fighter IV krijgt controller bundel

De computer staat natuurlijk bekend om zijn gebruik van een toetsenbord en muis. Laat dit nou niet bepaald het ultieme gereedschap zijn om aan de slag te gaan met een game als Street Fighter IV. Gelukkig heeft Capcom dan ook besloten om de PC-versie van deze game te bundelen met een controller.

Deze bundel, bestaande uit een exemplaar van Street Fighter IV en een speciaal aangepaste Mad Catz controller, zal helaas niet in de winkels verkrijgbaar zijn in Europa, maar is wel gewoon te bestellen via diverse internetwinkels. De bundel kost 60 dollar en wordt tegelijkertijd uitgebracht met de normale versie van Street Fighter IV. Het is nog niet bekend of de controller ook apart te verkrijgen zal zijn.

Onderaan dit bericht kun je alvast een afbeelding vinden van de desbetreffende bundel.


Hadouken! is terug! Street Fighter IV neemt je weer mee terug naar de wereld van Street Fighter. Deel 4 is nog altijd trouw aan de bekende principes van de serie. Zo speelt het spel nog steeds 2D, zijn de vuurballen terug en bekende moves en personages uit deel 2 en 3 maken hun terugkeer. Maar er is ook vernieuwing te vinden, zoals de Revenge Gauge, de mogelijkheid om online te knokken en de nieuwe 3D look.

Wil je meer weten over Street Fighter IV? Lees dan onze uitgebreide review!

Street Fighter IV is reeds verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en zal in de zomer voor de PC in de winkels liggen.

  1.   
    Spam-Fischer's avatar

    nee he………. 😛

  2.   
    Johnnyboy15nl's avatar

    Ik gebruik al de X360 controller 😛

  3.   
    Chikin's avatar

    Best cool 😛

  4.   
    Overload14's avatar

    vind de Controller niet zo mooi

  5.   
    Rise Against's avatar

    Vind ik toch een goeie actie. Ik denk dat veel mensen hem niet zouden kopen vanwege de besturing met toetsenbord. Door er zo’n controller bij te doen kopen de mensen hem daarom mischien wel eerder.

  6.   
    oke's avatar

    Rise Against schreef, "Vind ik toch een goeie actie. Ik denk dat veel mensen hem niet zouden kopen vanwege de besturing met toetsenbord. Door er zo’n controller bij te doen kopen de mensen hem daarom mischien wel eerder."

    juist

  7.   
    )GN(-Erik's avatar

    heeft deze nou meer knoppen dan normale Xbox controller voor windows? 😕

  8.   
    Johnnyboy15nl's avatar

    )GN(-Erik schreef, "heeft deze nou meer knoppen dan normale Xbox controller voor windows? :-?"

    uhm neen, hij is alleen speciaal gemaakt voor de snelle acties van Street Fighter IV

  9.   
    gebruiker50081's avatar

    Zit anders in elkaar 😛

  10.   
    X-doos's avatar

    die controller lijkt wel heel veel op die van de 360 maar toch leuk dat ze die er bij doen, met het toetsenbord streetfighteren is toch ook niet zo handig met zoveel combinaties