Multiplayer actie op nieuwe screenshots The Conduit

Houd je Nintendo Wii maar alvast startklaar, want SEGA heeft zojuist weer nieuwe screenshots van The Conduit vrijgegeven. Je kunt ze onderaan dit bericht bekijken en zoals te zien is betreft het dit keer de multiplayer van deze futuristische shooter.

The Conduit is een wat volwassener game voor de Wii dan we gewend zijn, die zich afspeelt in een futuristische omgeving. Hierin speel je een agent die probeert uit te vinden wat er echt is gebeurd na een aanval van aliens op Washington. De besturing is, net zoals bij games voor de Wii zoals Metroid Prime 3 en Medal of Honour 2, aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Deze twee games zijn een grote inspiratiebron voor de game The Conduit, dus dat belooft wat! Verder maakt de game gebruik van de Quantum 3 engine, die is ontworpen om de grafische mogelijkheden van de Wii optimaal te benutten. Het spel bevat een online multiplayer mode waarin plaats is voor maximaal 12 mensen. In deze online multiplayer is het ook mogelijk om de WiiSpeak te gebruiken.

The Conduit zal op 26 juni verschijnen voor de Nintendo Wii. Wil je meer weten over deze futuristische Wii-game? Check dan onze Fast Forward.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Dr. D3nVil's avatar

    ik vind de screenshots er niet goed uitzien ๐Ÿ˜ณ en houd toch niet van shooters op de Wii (op ps3 ๐Ÿ™‚ )

  2.   
    GutZilla's avatar

    Dr. D3nVil schreef, "ik vind de screenshots er niet goed uitzien ๐Ÿ˜ณ en houd toch niet van shooters op de Wii (op ps3 ๐Ÿ™‚ )"

    WAAT! NIET goed uitzien?! dit is juiste een van de mooiste wiigames…

  3.   
    superdedupe's avatar

    lol dit spel lijkt me super voor de รฉchte gamers die een wii hebben. ziet er goed uit รฉn multiplayer…
    als ze nou maar controller ondersteuning hebben want het lijkt me dat het anders behoorlijk frustrerend wordt…

  4.   
    gebruiker50081's avatar

    GutZilla schreef, "

    ”Dr. D3nVil” schreef, "ik vind de screenshots er niet goed uitzien ๐Ÿ˜ณ en houd toch niet van shooters op de Wii (op ps3 ๐Ÿ™‚ )"

    WAAT! NIET goed uitzien?! dit is juiste een van de mooiste wiigames…"

    Helemaal mee eens vergelijk dit is met andere wii games ๐Ÿ˜ฎ

  5.   
    Chikin's avatar

    Hmm best cool vooral multiplayer ๐Ÿ˜ฎ

  6.   
    Dy-88's avatar

    dit word een titel voor de wii die je niet zo gauw gaat vergeten. een van de meest gespeelde games word dit voor de WII!! ๐Ÿ˜€