Beta StarCraft II begint deze zomer; aanmelding mogelijk

Blizzard heeft laten weten dat de publieke beta van StarCraft II ergens in de zomer gehouden zal worden. Het is inmiddels ook mogelijk om je aan te melden voor een beta key. Hiervoor dien je wel over een Battle.net-account te beschikken en minstens één Blizzard-game in huis te hebben, uitgezonderd een World of Warcraft account. Ook is het nodig om een screenshots van je systeemspecificaties te uploaden om in aanmerking te komen voor een beta key.

Voor meer informatie over het aanmelden kan je terecht op het officiële forum.

StarCraft II: Wings of Liberty logo

StarCraft II is het langverwachte vervolg op StarCraft, de real-time strategygame die alweer tien jaar geleden het hele genre op zijn kop zette. Ook dit tweede deel speelt zich weer in de toekomst af en draait om de intergalactische oorlog tussen de Protoss, Terran en Zerg. Uiteraard heeft men alle units van tien jaar geleden niet één-op-één overgezet, maar zijn er een heleboel nieuwe units aan het spel toegevoegd maar is de balans toch behouden, aangezien dit het grote speerpunt van StarCraft was en zal blijven.

StarCraft II: Wings of Liberty zal dit jaar nog verschijnen voor de PC.

 1.   
  ricklen's avatar

  oke ff doen

 2.   
  ricklen's avatar

  mensen die geen blizzard game hebben (zoals ik) kunnen geen beta krijgen :S

 3.   
  ChielB's avatar

  Dat stond ook in het nieuwsbericht inderdaad.

 4.   
  hahalol's avatar

  Kunnen ze dan beter geen e-mail sturen naar alle mensen die een blizzard game hebben? Dit soort berichten geven je dan weer hoop, en dan stort het weer in, grrrr 😳

 5.   
  Aruen's avatar

  Murrh, te lui om zo moeilijk te doen. Hadden ze niet gewoon een pagina kunnen maken, waar je vervolgens je serial van een game invoert, selecteer welke game het is om zo een accountje te maken? *Shrug* Ik speel het wel wanneer het uit is.

 6.   
  Jonah's avatar

  Aruen schreef, "Murrh, te lui om zo moeilijk te doen. Hadden ze niet gewoon een pagina kunnen maken, waar je vervolgens je serial van een game invoert, selecteer welke game het is om zo een accountje te maken? *Shrug* Ik speel het wel wanneer het uit is."

  Dat is ook precies wat je kunt doen… 🙄

  Als je naar je hoofdpagina gaat en dan “Add a Game” selecteert, kun je games van Blizzard registreren d.m.v. je codes. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn StarCraft, WarCraft III en Diablo-games registreert! 8)

 7.   
  Aruen's avatar

  Jonah schreef, "

  ”Aruen” schreef, "Murrh, te lui om zo moeilijk te doen. Hadden ze niet gewoon een pagina kunnen maken, waar je vervolgens je serial van een game invoert, selecteer welke game het is om zo een accountje te maken? *Shrug* Ik speel het wel wanneer het uit is."

  Dat is ook precies wat je kunt doen… 🙄

  Als je naar je hoofdpagina gaat en dan “Add a Game” selecteert, kun je games van Blizzard registreren d.m.v. je codes. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn StarCraft, WarCraft III en Diablo-games registreert! 8) "

  Jep, maar te lui om een heel beta profiel weer op te stellen met screenshots.. Spel lijkt me wel grappig, maar kan nu niet zeggen dat me hart er sneller door gaat kloppen 😆

 8.   
  Jarek's avatar

  Tja WoW uitgezonderd he ,
  Bang dat ze teveel beta aanmeldingen krijgen ?

 9.   
  i7 Grendel's avatar

  Het gaat erom dat ze al geld van je hebben als je die beta krijgt. En ik weet niet precies hoe het met WoW zit, maar ik geloof niet dat je daar voor hoeft te betalen. Maar de echte Starcraft fans (Jonah) kunnen toch makkelijk aan de beta komen. Als je PC ten minste snel genoeg is :zucht:

 10.   
  Tadao's avatar

  ricklen schreef, "mensen die geen blizzard game hebben (zoals ik) kunnen geen beta krijgen :S"

  telt de eerste starcraft wel mee? want da is tegenwoordig freeware d8 ik 😛