Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Red Dead Redemption Debut Trailer

Red Dead Redemption speelt zich af in het Wilde Westen rond het begin van de 20e eeuw, een tijd waarin de gevaarlijke, uitgestrekte gebieden steeds meer moeten toegeven aan de invloed van de regering en de groei van het Industriële Tijdperk. Het verhaal draait om de voormalige bandiet John Marston en neemt ons mee op een groots avontuur over de Amerikaanse grens. Verwacht een open wereld om te verkennen vol dorpjes, prairies met gevaarlijke dieren en verraderlijke bergpassen. Tijdens je reis raak je regelmatig verzeild in hevige vuurgevechten en strijd je met en tegen diverse unieke personages.

Red Dead Redemption is zodoende een episch verhaal over de ondergang van het Wilde Westen en alle schietgrage mensen in deze regio. Aan de basis van de game ligt de krachtige RAGE engine van Rockstar, die voor mooie graphics en een sfeervolle wereld moet zorgen.

Red Dead Redemption verschijnt in de herfst van dit jaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Bekijk nu deze Debut Trailer.

  1.   
    Machtaman's avatar

    Rockstar San Diego? Nooit van gehoord. Khoop dat Rockstar North en de gele Rockstar mee gaan doen. 😕

  2.   
    ChielB's avatar

    Rockstar San Diego heeft ook de voorloper, Red Dead Revolver, gemaakt. Daarnaast hebben ze ook games als Midnight Club 2/3/Los Angeles ontwikkeld. Ze weten dus wel waar ze mee bezig zijn. 😉

  3.   
    -050- Critical's avatar

    Machtaman schreef, "Rockstar San Diego? Nooit van gehoord. Khoop dat Rockstar North en de gele Rockstar mee gaan doen. 😕 "

    MC;) en deze ziet er echt vetter uit als call of juarez 😳

  4.   
    superdedupe's avatar

    kennen jullie western desperado? (oude game) die vind ik een beetje hierop lijken en eigenlijk ook een beetje op call off juarez.

  5.   
    JonsoN's avatar

    superdedupe schreef, "kennen jullie western desperado? (oude game) die vind ik een beetje hierop lijken en eigenlijk ook een beetje op call off juarez. "

    Tsjah, dat heb je meestal met games van dit genre he.. 😛

  6.   
    Vinstaro's avatar

    Ah wat word dit vet western vind ik vet en dan ook nog free roaming vetter kan gewoon niet Rockstar ga zo door 🙄

  7.   
    Dr. D3nVil's avatar

    dit wordt egt een vet spel 🙂 de vorige trailer heeft me al op de spel verheugd nu deze trailer nog erbij 😀 dit spel moet ik egt hebben 8)

  8.   
    superdedupe's avatar

    DoN_JonsoN “][quote=”superdedupe schreef, "kennen jullie western desperado? (oude game) die vind ik een beetje hierop lijken en eigenlijk ook een beetje op call off juarez. "

    Tsjah, dat heb je meestal met games van dit genre he.. :P[/quote]

    jah je hebt gelijk… domme opmerking van mij… maar om van mijn “n00b” titel af te komen moet ik zo nu en dan het een en ander spammen xD dan ben ik zometeen “pacman” jehe

  9.   
    Vinstaro's avatar

    ChielB schreef, "Rockstar San Diego heeft ook de voorloper, Red Dead Revolver, gemaakt. Daarnaast hebben ze ook games als Midnight Club 2/3/Los Angeles ontwikkeld. Ze weten dus wel waar ze mee bezig zijn. 😉 "

    Red dead Revolver ook dus dit is eigenlijk deel 2 van red dead revolver(die heb ik op me xbox ook helemaal kapot gespeeld 😀 )

  10.   
    Oldsk00ll's avatar

    Lijkt me een toffe game ik wil er wel meer van zien 😛

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    Lijkt me zeker wel goed spel maar lijkt net sommige beelden of ik dat al gespeeld heb in een spel, Ik weet alleen niet welke meer of nou red dead revolver was of wat anders

  12.   
    m0mpUs's avatar

    ziet er zekers wel vet uit!
    Een beetje GUN look-a-like!! 😛
    Maar dan wel strakker!!!

  13.   
    Mustiej's avatar

    Ligt het aan mij of is rockstar games POEP in het maken van mooie grahics?