Trailer WET toont machtige gameplaybeelden

Op haar knieรซn, tegen muren, in de lucht of tegen haar tegenstanders op, het maakt niet uit: de femme fatale Rubi is op en top dodelijk. Ook deze nieuwe gameplaybeelden zijn daar hard bewijs van. Bekijk ze nu en aanschouw Rubi’s sierlijke kills.

WET draait om Rubi, een beeldschone, maar dodelijke vrouw die tegen een gepaste vergoeding ‘problemen’ oplost en daarbij geweld niet uit de weg gaat. Als Rubi op een dag de opdracht van een rijke man aanneemt om zijn zoon te vinden, denkt ze dat het een simpele klus wordt. Ze had het echter verkeerd, de opdracht bleek niet zo simpel te zijn en ook de man die Rubi inhuurde blijkt niet te zijn wie hij zegt dat hij is.

Zodoende ontvouwt zich een actievol verhaal vol verraad, vrienden, vijanden, geweren en zwaarden. Rubi is niet alleen lenig genoeg om back-flips en andere speciale manoeuvres uit te voeren, al dan niet door de omgeving te gebruiken, maar ze kan ook zeer goed overweg met een samurai-zwaard. De game kent verder een beetje de filmische stijl van een Tarantino of Rodriguez, waarbij regelmatig flashbacks gebruikt worden in combinatie met een Super-8 film effect om de game extra sfeervol temaken.

WET is in ontwikkeling voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  JonsoN's avatar

  Vrouwelijke Total overdose.. ๐Ÿ˜•

 2.   
  mazterman's avatar

  Lol ziet er zwaar nep uit als ze met de kniee gewoon over de grond zweeft of whatever .. . .

 3.   
  DarkMuil's avatar

  Ziet er flauw uit…

 4.   
  superdedupe's avatar

  hmm negatieve berichten zeg… ik hou wel van die mexicaanse fibe en die chick is eens iemand anders dan tombraider…. maar ik ga niet de volle pond betalen voor een (6 a 7 uur durende) singleplayer game… wacht wel totdat hij lkr 15 euro is in de butchetbak ๐Ÿ˜‰

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Dat zweven ziet er maar nep en dom uit ๐Ÿ˜ฎ

 6.   
  Mattmerize's avatar

  Ziet er tof uit, vind de debut trailer alleen wel een stuk toffer dan deze.

  Waar ik alleen wel bang voor ben is dat ze een limiet op die vertragingen doen, een metertje die je moet aanvullen met het doden van mensen of iets derglijks.

 7.   
  obi_wan383's avatar

  Niet mijn ding

 8.   
  Serg1337's avatar

  nee, vind hem niet leuk meer. =|… ziet er inderdaad heel erg nep uit, en dan “glijd” ze ooknog eens over de trap ๐Ÿ˜• . deze game ga ik niet halen *krast hem uit z’n lijstje*…

  P.S: liedje was wel leuk ๐Ÿ˜†

 9.   
  Tadao's avatar

  ”DoN_JonsoN “ schreef, "Vrouwelijke Total overdose.. ๐Ÿ˜• "

  maar dan minder comedy en meer serieus,maar kwil meer storyline zien… >.<

 10.   
  Dr. D3nVil's avatar

  niet egt een realistische game met het dat glijden en over de muren rennen enz. ๐Ÿ˜• maar ze heeft wel de skills ๐Ÿ˜›

 11.   
  robineter's avatar

  nouwja… joepie ,,