Nieuwe content Metal Gear Online aangekondigd

Metal Gear Online laat al een flinke tijd spelers tegen elkaar sluipen, verdoven en neerschieten. Konami heeft dan ook al meerdere patches en packs uitgebracht voor deze online sneaking mission. Zo kon je bij de laatste patch een vrouwelijk gedaante kiezen om te besturen. Het is nu weer zover en Konami heeft nu twee nieuwe gratis patches aangekondigd.

Op 12 mei zal er een race-mode uitkomen, waarbij twee teams tegen elkaar de GA-KO en de KEROTAN poppen moeten beschermen en langs checkpoints brengen. Degene die dit checkpoint niet op tijd haalt, zal de verliezer zijn.

Op 26 mei komt er weer een patch uit, die een Patriot Feature beschikbaar maakt. Deze feature zal geheel willekeurig, per week, een aantal spelers selecteren die dan de mogelijkheid krijgen om een 5.56mm Hand Rifle te gebruiken die nooit hoeft te herladen en oneindig veel kogels heeft. Dit zorgt ervoor dat die speler dus een groot gevaar wordt tijdens een game.

Konami liet weten dat er meer patches aankomen, maar dat deze later worden aangekondigd. Dit heeft er allemaal mee te maken dat Metal Gear Solid 4 bijna zijn eerste releasejaar mag vieren. Het goede nieuws van bovenstaande patches is dan ook dat ze gratis zijn.

Metal Gear Solid maakt met dit vierde deel de overstap naar de volgende generatie consoles en ook naar de toekomst. Dit vierde deel zal zich niet in de jaren ’60, maar na de gebeurtenissen van het tweede deel, Sons of Liberty, afspelen. Solid Snake is inmiddels ook weer een dagje ouder geworden en compleet met grijze haren, snor en bionisch oog zal hij in deze futuristische oorlog moeten vechten. Waar de eerste twee delen zich vooral in gebouwencomplexen afspeelden en het derde deel zich situeerde in de jungle, vindt Guns of the Patriots merendeels plaats in een verwoeste stad. Muren zijn kapotgeslagen door de artillerie, gebouwen liggen half afgebrokkeld op straat en overal lopen soldaten en mechs rond. Verder is het geen Snake in z’n eentje tegen de rest meer, maar zit hij gevangen in een oorlog tussen twee fronten. Hij heeft meer vrijheid in deze grote, verwoeste stad en kan dus ook meer van de omgeving gebruikmaken.

Wil je meer weten over Metal Gear Solid 4? Check dan snel onze review!

Metal Gear Solid 4 is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3.

  1.   
    Slayer61's avatar

    YES! Eindelijk nieuwe content voor de mensen die geen credit card hebbe ๐Ÿ˜†

  2.   
    NightHawk's avatar

    Nice, vooral omdat ie gratis is dan ๐Ÿ˜›

  3.   
    kid_paddle's avatar

    haha vetjes. heb het spel net 2 dagen geleden gekocht en nu al gratis content

  4.   
    DaxPg's avatar

    kid_paddle schreef, "haha vetjes. heb het spel net 2 dagen geleden gekocht en nu al gratis content"

    Nu pas gekocht? Schaam je

    ๐Ÿ˜†

  5.   
    Dr. D3nVil's avatar

    ik heb het spel wel maar ik vind metal gear solid4 nie zo heel erg leuk ๐Ÿ˜ณ