Grote update onderweg voor Quake Live

Ontwikkelaar Id Software heeft bekendgemaakt dat Quake Live, een gratis online shooter, deze maand nog een grote update zal ontvangen. Om dit te vieren heeft het bedrijf tevens laten weten dat vóór de grote update de leaderboards en awards terugkeren, welke bij de start van de open beta offline zijn gehaald ter wille van onderhoud.

Vlak na deze terugkeer zal dus de desbetreffende update uitgebracht worden, die een vernieuwde trainingssessie, nieuwe kaarten, privé gevechten en diverse updates voor Punkbuster zal bevatten. Id Software heeft ook gezegd dat er hard wordt gewerkt aan compatibiliteit voor gebruikers van Mac en Linux.


Quake Live is een browser-based shooter, wat betekent dat je het spel simpelweg kunt spelen door middel van een webbrowser. De game haalt zijn inspiratie uit het oude Quake 3 Arena en probeert daarmee dezelfde actie en pure snelheid te evenaren die Quake 3 indertijd wist neer te zetten. Quake Live is gratis te spelen en is afhankelijk van advertenties op de website en in de game zelf.

De open beta van Quake Live is op 24 februari van start gegaan en is te spelen via je webbrowser op de officiële website

  1.   
    oke's avatar

    Leuk voor de mensen die geen snelle pc hebben, en zo kunnen game via hun browser 🙂

  2.   
    martijn901's avatar

    Heb het gespeeld maar games die net uit zijn als killzone 2 en andere zijn leuker dus ik ben er weer mee gestopt maar ben bereid om de update te gaan checken. 😛 😛 😛 😛