Aantal Rock Band tracks voor de Wii inmiddels ook geüpdatet

Nadat een week geleden zowel PlayStation 3 als Xbox 360 gamers nieuwe nummers van Styx en REO Speedwagon voor Rock Band konden downloaden, kunnen Wii gamers dit evenals doen. Het betreft een zevental nummers van de twee bands. Naast deze recente tracks voor Rock Band werden ook andere tracks downloadbaar gesteld voor de Wii gamers met Rock Band. Het aantal downloadbare tracks voor de Wii komt nu neer op circa 660 nummers, iets minder nummers dus dan het duivelse aantal 666 nummers voor Xbox 360 en PlayStation 3 gamers.


Rock Band is een game die de muzikale jongensdroom in een virtuele vorm moet overgieten naar de next-gen consoles. Rock Band wordt ontwikkeld door Harmonix, een ontwikkelaar die mede verantwoordelijk was voor de Guitar Hero-reeks. De game kan worden gespeeld met vier man waarmee je door middel van controllers in de vorm van instrumenten (microfoon, twee gitaren en een drumstel) muziek van grote rocksterren kunt naspelen. Het overgrote deel van de songs bevat natuurlijk stevige rock, maar ook genres als classic en country zijn inbegrepen.

Wil je weten of wij Rock Band een swingende game vonden? Check dan snel onze review

Rock Band is reeds verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 en Wii.

 1.   
  mazterman's avatar

  super !!!!!, dus niet … elke week komt er wel zoiets onbelangrijk uit, nieuwe liedje nieuw dat voor die rockband en die andere muziek spellen .. super hoor maar is het nog wel waard om er telkens wat over te schrijven /zeggen

 2.   
  Chikin's avatar

  Ja omdat het een update is deze site is toch voor iedereen om op de hoogte te houden van dingen… 🙄

 3.   
  mazterman's avatar

  zet je wii aan kom je er ook achter