Nieuwe betaalde en gratis DLC Wheelman beschikbaar

Mocht je de game Wheelman in bezit hebben en ben je op zoek naar wat extra content dan heb je geluk, want vanaf vandaag zijn er twee setjes downloadable content beschikbaar voor deze game. De eerste van deze twee is gratis en bevat een extra showdown side mission, terwijl het tweede pakketje er vijf bevat. Deze kost dan ook 400 Microsoft Points voor de Xbox 360 of vijf dollar voor de PlayStation 3.


In Wheelman schittert Vin Diesel als Milo Burik, een undercover agent en tevens bijzonder getalenteerde coureur die in de onderwereld van Barcelona moet infiltreren om informatie te verzamelen over een grote overval. Burik doet zich voor als chauffeur voor allerlei ongure klusjes en je krijgt te maken met corruptie en chaos, terwijl je steeds de lokale politie en rivaliserende bendes een stap voor probeert te blijven.

Verwacht een combinatie tussen free-roaming actie en bloedstollende races in de straten van Barcelona. De game kent verder verschillende special moves, die vrij te spelen zijn door je focus-meter op te vullen. Om dit te bereiken zal je halsbrekende toeren uit moeten halen met diverse voertuigen, maar de speciale acties zijn een grote beloning. Voer een ‘cyclone’ uit, waarbij je je auto 360 graden laat draaien, terwijl je ondertussen je vijanden met precisie onder vuur neemt, of ga voor een ‘air jack’, waarbij je van het ene rijdende voertuig naar het andere springt om zo ineens in een nieuw voertuig er vandoor te gaan. Op deze manier zul je vele filmische Hollywood-actie beleven tijdens het spelen.

Wheelman is reeds verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Lees meer over Wheelman in onze review!

 1.   
  Dr. D3nVil's avatar

  2 nieuwe DLC waarvan 1 gratis is (de korte) en voor 1 moet je betalen (de lange) zou leuker zijn als ze allebei gratis zijn 😛

 2.   
  oke's avatar

  Dr. D3nVil schreef, "2 nieuwe DLC waarvan 1 gratis is (de korte) en voor 1 moet je betalen (de lange) zou leuker zijn als ze allebei gratis zijn 😛 "

  Ja maar hun zijn ook neit gek.
  Bijna iedereen vraagt geld voor zijn DLC, we hebben nog geluk dat er tenminste 1tje gratis is.