Maak een level 50 personage in Age of Conan

Binnenkort verschijnt er een nieuwe patch voor Age of Conan: Hyborian Adventures, die de game zal updaten naar versie 1.05. Naast een revisie van het statistiekensysteem, waardoor je uitrusting een grotere rol zal gaan spelen, is er ook een nieuwe optie voor spelers die reeds level 50 bereikt hebben.

Na het installeren van de patch zal het namelijk mogelijk zijn om een nieuw personage te maken dat begint op level 50. Daardoor hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen als je een nieuwe klasse wilt gaan spelen. De enige vereiste is dat je een vrije plaats hebt voor het nieuwe personage. Dit werd onthuld in een brief van directeur Craig Morrison:

  All players with characters above level fifty will now have a one time option to create a new character that starts life at level fifty. This character can be of any class you want to make so you can jump straight into a different class after the update without having to go through the early leveling stages. This will be available to all players from here on in after they reach the milestone of leveling a character to level fifty.

Daarnaast maakte hij bekend dat er rond de verjaardag van Age of Conan, te weten 20 mei, nog iets aangeboden zal worden dat in verband staat met de aangekondigde veranderingen. Hier wordt te zijner tijd meer over bekend gemaakt.

De volledige brief van Morrison vind je hier.

Age of Conan: Hyborian Adventures logo

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Lees meer over Age of Conan in onze review!

Age of Conan is inmiddels verschenen voor de PC. In 2009 verschijnt de game ook voor de Xbox 360.

 1.   
  Vinstaro's avatar

  Wat zal ik graag willen dat ie het op me pc’tje ๐Ÿ˜ณ deed maar naja, komt deze nou eigenlijk ook nog naar de 360 of gebeurt dat nu niet meer?

 2.   
  Alfa Warrior's avatar

  Dan is er toch ook geen lol meer aan? een lvl 50 personage aanmaken en zo 50 levels skippen, kom op zeg.

 3.   
  Headdy NL's avatar

  Vinstaro schreef, "Wat zal ik graag willen dat ie het op me pc’tje ๐Ÿ˜ณ deed maar naja, komt deze nou eigenlijk ook nog naar de of gebeurt dat nu niet meer?"

  je bedoelt zeker de xbox 360? ๐Ÿ˜‰

 4.   
  mazterman's avatar

  haha, hoezo WoW na apers wow komt met lvl 55 death knight ofzo en nu komen hun hier mee aan …

 5.   
  Rideo Mortem's avatar

  mazterman schreef, "haha, hoezo WoW na apers wow komt met lvl 55 death knight ofzo en nu komen hun hier mee aan …"

  Elke MMO aapt in zekere zin WoW na, dat is niet echt meer een geldige tegenwerping aangezien WoW zo pleurissuccesvol is.

  In ieder geval is een actie als dit wat mij betreft een beetje spelbederf aangezien de lvls 1-79 je leren met je klasse om te gaan zodat je dat kan als je lvl 80 bent. Nu krijg je, denk ik, mensen die maar 30 lvls gelvld hebben en dan op het hoogste niveau mee denken te kunnen…, maar dat is een zorg voor de AoC spelers/makers.

 6.   
  Umbra's avatar

  Rideo Mortem schreef, "

  ”mazterman” schreef, "haha, hoezo WoW na apers wow komt met lvl 55 death knight ofzo en nu komen hun hier mee aan …"

  Elke MMO aapt in zekere zin WoW na, dat is niet echt meer een geldige tegenwerping aangezien WoW zo pleurissuccesvol is.

  In ieder geval is een actie als dit wat mij betreft een beetje spelbederf aangezien de lvls 1-79 je leren met je klasse om te gaan zodat je dat kan als je lvl 80 bent. Nu krijg je, denk ik, mensen die maar 30 lvls gelvld hebben en dan op het hoogste niveau mee denken te kunnen…, maar dat is een zorg voor de AoC spelers/makers."

  Je kunt natuurlijk dan ook gaan argumenteren dat WoW op een succesvolle wijze verschillende voorgaande MMO’s heeft gekopieerd. Nu ook halen ze elementen uit andere MMO’s: als ik me niet vergis zitten siege battles en mounted combat ook in Age of Conan. Correct me if I’m wrong :).

  De spelers van AoC klagen al langer dan vandaag steen en been over de endgame content, dus ik zie niet in waarom ze nog eens een level 50 character gaan aanmaken. Ikzelf heb ook de trial van AoC even gespeeld, maar was het beu na 2 dagen en ben snel naar WoW teruggekeerd :).

 7.   
  MauriceV's avatar

  nu gaan ze net zoiets doen als bij WoW

 8.   
  DutchFreeze's avatar

  Alfa_Warrior schreef, "Dan is er toch ook geen lol meer aan? een lvl 50 personage aanmaken en zo 50 levels skippen, kom op zeg."

  ja, dat was dus ook mijn 1e gedachte bij het lezen van dit berichtje ๐Ÿ˜ฎ

 9.   
  NLkevvNL's avatar

  ff ontopic.. alantica.. heb je een lvl van 120XD

 10.   
  Overload14's avatar

  DutchFreeze schreef, "

  ”Alfa_Warrior” schreef, "Dan is er toch ook geen lol meer aan? een lvl 50 personage aanmaken en zo 50 levels skippen, kom op zeg."

  ja, dat was dus ook mijn 1e gedachte bij het lezen van dit berichtje ๐Ÿ˜ฎ
  "

  dit geld enkel voor mensen die de 50 al gepasseerd zijn ๐Ÿ˜‰