Retailers suggereren nieuwe DLC voor Fallout 3

Verschillende online retailers hebben een nieuw pakket met downloadable content voor Fallout 3 in hun assortiment opgenomen. Volgens de retailers zal de nieuwe DLC “Point Look” of “Point Lookout” gaan heten. Ontwikkelaar Bethesda zegt dat er niks van dit verhaal klopt, want er zijn drie DLC pakketten aangekondigd en “Broken Steel”, het derde en laatste pakket, zal binnenkort te koop zijn.

Pete Hines van Bethesda heeft het volgende over dit nieuws gezegd:

  “We have said there will be three DLCs for Fallout 3, for PC and 360. Beyond that we have no announced plans for additional DLC.”
Fallout 3 logo

Het verhaal van Fallout 3 begint met je geboorte en de dood van je moeder in een ziekenhuis. Dit is het moment waar je bij een DNA analist je eigen character kan creëren. Het vechtsysteem van Fallout 3 wordt de Vault-tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.) genoemd. Je kan vijanden neerhalen in real-time uit een first-person perspectief, maar het leuke van het V.A.T.S. systeem is dat je de tijd kan pauzeren om zo een doelwit naar vrije wil te selecteren. Het gebruik hiervan wordt echter wel beperkt door action points, maar deze zullen doorgaans de gevechten weer aangevuld worden. Als je het niet zo hebt op het levend villen van vijanden, garandeert Bethseda dat je ook door de levels kan heen worstelen door onopvallend en stil te werk te gaan. Het schijnt ook dat het voeren van conversaties je een heel eind op weg kan helpen om de gebieden zonder kleerscheuren te doorkruisen.

Vijanden kunnen je op precies dezelfde wijze aanvallen met het targeting systeem, dus het is mogelijk om op verschillende plaatsen op je lichaam geraakt te worden. Om deze gevechten overzichtelijk te laten verlopen is er een nieuw gezondheidsysteem, eveneens als een duidelijk radiatiesysteem. Deze laatste is een zeer praktische optie om de besmetting van water en voedsel aan te tonen vooraleer je dit nuttigt. Het Karma systeem zal wederom volop aanwezig zijn en er zijn ongeveer 9 tot 12 mogelijke eindes gebaseerd op jouw acties.

Wil je meer weten van Fallout 3? Check dan snel onze review!

Fallout 3 is op 31 oktober uitgekomen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  NLkevvNL's avatar

  ok

 2.   
  Rock-in's avatar

  Las ergens nog in reacties van anderen, dat er mogelijk 2 bundels gaan komen.

  (DLC1 + 2) in een CD-pack en (DLC3+4) in een CD-pack.

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  Rock-in schreef, "Las ergens nog in reacties van anderen, dat er mogelijk 2 bundels gaan komen.

  (DLC1 + 2) in een CD-pack en (DLC3+4) in een CD-pack. "

  Ontwikkelaar Bethesda zegt dat er niks van dit verhaal klopt