Fallout 3 voorzien van patch 1.5

Op het moment van schrijven is patch v1.5 van Fallout 3 te downloaden voor de Xbox 360 en PC. Deze update zal achievements toevoegen aan de Broken Steel DLC en zal een aantal foutjes uit de game halen. Zo zal de game minder vaak crashen en kunnen objecten uit de DLC nu probleemloos geladen worden in de spelwereld van Fallout 3. Broken Steel is vanaf 5 mei verkrijgbaar als downloadable content.

Voor de PC-versie is de patch te downloaden via de officiële website. De Xbox 360-patch dient zich vanzelf aan als je tijdens het spelen van de game verbinding hebt met Xbox Live.

Het verhaal van Fallout 3 begint met je geboorte en de dood van je moeder in een ziekenhuis. Dit is het moment waar je bij een DNA analist je eigen character kan creëren. Het vechtsysteem van Fallout 3 wordt de Vault-tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.) genoemd. Je kan vijanden neerhalen in real-time uit een first-person perspectief, maar het leuke van het V.A.T.S. systeem is dat je de tijd kan pauzeren om zo een doelwit naar vrije wil te selecteren. Het gebruik hiervan wordt echter wel beperkt door action points, maar deze zullen doorgaans de gevechten weer aangevuld worden. Als je het niet zo hebt op het levend villen van vijanden, garandeert Bethseda dat je ook door de levels kan heen worstelen door onopvallend en stil te werk te gaan. Het schijnt ook dat het voeren van conversaties je een heel eind op weg kan helpen om de gebieden zonder kleerscheuren te doorkruisen.

Vijanden kunnen je op precies dezelfde wijze aanvallen met het targeting systeem, dus het is mogelijk om op verschillende plaatsen op je lichaam geraakt te worden. Om deze gevechten overzichtelijk te laten verlopen is er een nieuw gezondheidsysteem, eveneens als een duidelijk radiatiesysteem. Deze laatste is een zeer praktische optie om de besmetting van water en voedsel aan te tonen vooraleer je dit nuttigt. Het Karma systeem zal wederom volop aanwezig zijn en er zijn ongeveer 9 tot 12 mogelijke eindes gebaseerd op jouw acties.

Wil je meer weten van Fallout 3? Check dan snel onze review!

Fallout 3 is op 31 oktober uitgekomen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    NLkevvNL's avatar

    ik heb em al..heb em al op gamekings geleze:P

  2.   
    mazterman's avatar

    best wel nice Xd

  3.   
    NLkevvNL's avatar

    mazterman schreef, "best wel nice Xd"

    jaa werd wel is tijd want met the pitt flipt me 360 wel is.. zitte nog steeds foute in

  4.   
    MauriceV's avatar

    minder vaak crashen

    bij mij is Fallout 3 nog nooit gecrashed 🙂

  5.   
    Dr. D3nVil's avatar

    ps3 is zo goed daar is het niet eens nodig 😛

  6.   
    NLkevvNL's avatar

    Dr. D3nVil schreef, "ps3 is zo goed daar is het niet eens nodig 😛 "

    et ligt niet eens aan de 360.. hoowwww.

  7.   
    Serg1337's avatar

    Dr. D3nVil schreef, "ps3 is zo goed daar is het niet eens nodig 😛 "

    dude!… de update haalt een paar foutjes weg (wat niet aan de 360 ligt maar aan de game) en voegt wat achivements bij voor de 360, wat heeft ps3 er nou mee te maken? -.-“

  8.   
    Ma-x-rinus's avatar

    NLkevvNL schreef, "

    ”Dr. D3nVil” schreef, "ps3 is zo goed daar is het niet eens nodig 😛 "

    et ligt niet eens aan de 360.. hoowwww. "

    uuuuhm moet dat een dis voorstellen ofzo ? xD.. omg wat maakt t nou uit.. jij blij met wat je ook hebt xD

  9.   
    NLkevvNL's avatar

    Serg1337″][quote=”Dr. D3nVil schreef, "ps3 is zo goed daar is het niet eens nodig 😛 "

    dude!… de update haalt een paar foutjes weg (wat niet aan de 360 ligt maar aan de game) en voegt wat achivements bij voor de 360, wat heeft ps3 er nou mee te maken? -.-“[/quote]

    jaa. en een gozer zegt dat ik dis dat is nie zow want et ligt niet aan de 360. maar aan the pitt. jezus sommige mense …

  10.   
    Jarek's avatar

    ik zal deze patch ook wel even downloaden.