Aliens en actie op nieuwe screenshots The Conduit

Nog een paar maanden en dan kunnen we uit ons dak gaan in de ultieme first-person shooter voor de Nintendo Wii, The Conduit. Gelukkig houdt uitgever SEGA ons nog even zoet met een paar nieuwe screenshots die je onderaan dit bericht kan bekijken.

The Conduit is een wat volwassener game voor de Wii dan we gewend zijn, die zich afspeelt in een futuristische omgeving. Hierin speel je een agent die probeert uit te vinden wat er echt is gebeurd na een aanval van aliens op Washington. De besturing is, net zoals bij games voor de Wii zoals Metroid Prime 3 en Medal of Honour 2, aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Deze twee games zijn een grote inspiratiebron voor de game The Conduit, dus dat belooft wat! Verder maakt de game gebruik van de Quantum 3 engine, die is ontworpen om de grafische mogelijkheden van de Wii optimaal te benutten. Het spel bevat een online multiplayer mode waarin plaats is voor maximaal 12 mensen. In deze online multiplayer is het ook mogelijk om de WiiSpeak te gebruiken.

The Conduit zal op 26 juni verschijnen voor de Nintendo Wii. Wil je meer weten over deze futuristische Wii-game? Check dan onze Fast Forward.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  the king of games's avatar

  dit is de wii game waar ik naar uitkijk na madworld ๐Ÿ˜€

 2.   
  m0mpUs's avatar

  screen 7 is zoiezo het witte huis!!!

 3.   
  Dr. D3nVil's avatar

  the king of games schreef, "dit is de wii game waar ik naar uitkijk na madworld ๐Ÿ˜€ "

  kijk er ook naar uit zal zeker vet zijn! ๐Ÿ™‚

 4.   
  ckerigon's avatar

  Ik kijk er ook naar uit ๐Ÿ˜€