Nog immer een bloederige boel op screenshots Dead Space Extraction

Voor wie nog niet absoluut zeker wist of Dead Space Extraction een bloederige game gaat worden, zijn er nieuwe screenshots van de game uitgegeven.

Hoe luguber ook, geniet er maar van.

Dead Space Extraction logo

Dead Space Extraction is een nieuwe horrorervaring vol actie, dankzij de bewegingsbesturing van de Wii-afstandsbediening vanuit een supersnel, ‘first person’-perspectief. De game is een prequel, waarin de gebeurtenissen aan bod komen die leiden tot de missie van Isaac Clarke aan boord van USG Ishimura in de originele Dead Space-game van 2008.

In Dead Space Extraction probeert een groep wanhopige ruimtekolonisten te ontvluchten aan een verschrikkelijk virus op de Aegis VII-mijnkolonie, ergens in de verste uithoek van de ruimte. In deze game maakt een nieuwe heldin haar opwachting. De bemanning wordt geveld door de mysterieuze besmetting en langzaam maar zeker wordt duidelijk dat zij een cruciale rol speelt in hun overlevingsstrijd. In Dead Space Extraction worden compleet nieuwe personages, wapens, vijanden, puzzels en multiplayer coöp-gameplay geïntroduceerd.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  ckerigon's avatar

  Toen ik ze zo klein zag d8 ik woooww wat een graphics maarja toen ik ze vergroote viel het wel mee 😛

 2.   
  the king of games's avatar

  er zit waarschijnlijk wel een goede sfeer in als ik dit zo zie 😀

 3.   
  Serg1337's avatar

  ik kan all die pixels tellen! 😆 haha grapje, zier er eigenlijk goed uit voor een Wii versie 🙂