Multiplayer demo Bionic Commando nu te downloaden

Geheel volgens planning is zojuist de multiplayer demo van Bionic Commando online verschenen. De demo is ongeveer 580MB groot en richt zich op de multiplayer in de map Vertigo, waarin je je met maximaal acht spelers kunt uitleven. Er zijn vooralsnog geen plannen om de demo op de andere platformen uit te brengen.

Bionic Commando haalt zijn inspiratie uit zijn 8 bits naamgenoot die in 1988 op de NES verscheen. Je speelt de game als de government operative genaamd Nathan Spencer: het symbool van perfecte fusie tussen mens en machine. Na zichzelf te hebben onderscheiden in een woest conflict tegen de imperials wordt Nathan verraden door de mensen die hij zo trouw diende.

Bionic Commando hanteert de macht van de recentste generatie hardware om het zwaaiende mechanisme die de oorspronkelijke titel zo uniek maakte volledig te benutten. De uitstekend getrainde commando Nathan Spencer kan vijanden uitschakelen terwijl hij op zijn kop hangt, terwijl hij van een gebouw klimt en zelfs terwijl hij in de lucht hangt. Bij een wat persoonlijker gevecht kan de bionische arm van dit commando behoorlijk hard aankomen terwijl Nathan van een afstand gebruik kan maken van zijn arm om auto’s in de richting van zijn vijanden te lanceren.

Bionic Commando zal op 22 mei verschijnen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Een PC-versie zal enkele maanden later verschijnen.

  1.   
    Serg1337's avatar

    downloaduh!! 😀

    maar ik heb dan alsnog ff een vraagje, is de SP demo al uit? (mischien heb ik het nieuwtje gemist ofzo, op GN) 😳

  2.   
    gebruiker50081's avatar

    ”Serg1337″ schreef, "downloaduh!! 😀

    maar ik heb dan alsnog ff een vraagje, is de SP demo al uit? (mischien heb ik het nieuwtje gemist ofzo, op GN) 😳 "

    Ja dat wou ik ook wete want ik had geleze in de review/preview dat de demo al een tijdje te downloade was:S

  3.   
    ChielB's avatar

    Er is geen singleplayer demo van. In die preview werd verwezen naar een oude remake uit de serie, Bionic Commando Rearmed. Die heeft dus niets met deze nieuwe Bionic Commando te maken.

  4.   
    Kilerden's avatar

    niet echt heel leuk 😛

  5.   
    gebruiker50081's avatar

    ChielB schreef, "Er is geen singleplayer demo van. In die preview werd verwezen naar een oude remake uit de serie, Bionic Commando Rearmed. Die heeft dus niets met deze nieuwe Bionic Commando te maken."

    Okee duidelijk 😛

  6.   
    /DareDevil's avatar

    Kga hem nu downloaden 😆

  7.   
    Serg1337's avatar

    srsly… hij is echt awesome! 😀

    P.S: ThnX ChielB 😛