Tekken 6 verschijnt in de herfst ook voor de PSP

Terwijl begin deze maand het gerucht nog de ronde deed over een mogelijke Wii-versie van Tekken 6, blijkt vandaag dat Sony’s PlayStation Portable er met de buit vandoor gaat. Namco Bandai heeft namelijk laten weten dat Tekken 6 straks in de herfst tegelijk voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation Portable zal verschijnen.

De PSP-versie krijgt extra stages, nieuwe content, nieuwe items en een multiplayer met originele characters en favorieten van fans. Ook is er een ‘Ghost’ Infrastructure modus, waarmee spelers hun character data kunnen uploaden vergelijken met die van andere spelers.

Mede dankzij eerdere aankondigingen van Assassin’s Creed, LittleBigPlanet, Motorstorm: Arctic Edge, Rock Band: Unplugged en Dante’s Inferno lijkt 2009 een bijzonder goed jaar voor de PSP te worden.


Tekken 6 is alweer het zesde deel in deze gerenommeerde vechtserie en de tweede Tekken-game die speelbaar zal zijn op de PlayStation 3. In dit zesde deel keren weer al je favoriete vechtersbazen terug naar je console om weer even een hard potje te knokken. Verwacht daarnaast ook nog een hele serie nieuwe personages en natuurlijk een trits nieuwe arena’s en moves. Daarnaast kun je met Tekken 6 ook online vechten tot je erbij neervalt.

Wil je meer te weten komen over Tekken 6? Check dan onze Fast Forward.

Tekken 6 verschijnt in de herfst van 2009 voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PlayStation Portable.

 1.   
  ckerigon's avatar

  EINDELIJK weer een vette game voor de PSP!!!

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Begint een mooie lijst te worden met toffe PSP games 8)

 3.   
  Carlzz's avatar

  gelukkig er kmot zo weinig leuks uit voor de psp 😮

 4.   
  Dr. D3nVil's avatar

  eindelijk komt er weer iets leuks uit voor de psp 😀