Multiplayer actie in nieuwe trailers Bionic Commando

Bionic Commando staat simpelweg gezegd voor twee dingen: een grijphaak en brute actie. Voeg hier ook nog eens een multiplayer aan toe en het resultaat is de drie multiplayer trailers die je onderaan dit bericht kan bekijken.

Bionic Commando haalt zijn inspiratie uit zijn 8 bits naamgenoot die in 1988 op de NES verscheen. Je speelt de game als de government operative genaamd Nathan Spencer: het symbool van perfecte fusie tussen mens en machine. Na zichzelf te hebben onderscheiden in een woest conflict tegen de imperials wordt Nathan verraden door de mensen die hij zo trouw diende.

Bionic Commando hanteert de macht van de recentste generatie hardware om het zwaaiende mechanisme die de oorspronkelijke titel zo uniek maakte volledig te benutten. De uitstekend getrainde commando Nathan Spencer kan vijanden uitschakelen terwijl hij op zijn kop hangt, terwijl hij van een gebouw klimt en zelfs terwijl hij in de lucht hangt. Bij een wat persoonlijker gevecht kan de bionische arm van dit commando behoorlijk hard aankomen terwijl Nathan van een afstand gebruik kan maken van zijn arm om auto’s in de richting van zijn vijanden te lanceren.

Bionic Commando zal op 22 mei verschijnen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Een PC-versie zal enkele maanden later verschijnen.

 1.   
  PS3- gamer's avatar

  Lijkt me echt helemaal niks!

 2.   
  Dr. D3nVil's avatar

  ”Fromo66″ schreef, "Lijkt me echt helemaal niks!

  "

  mij ook niet!