Need for Speed: Shift krijgt deze zomer een demo

Need for Speed: Shift is een van de vele Need for Speed-games waar door diverse ontwikkelaars aan gewerkt wordt. Electronic Arts heeft voor een geheel nieuwe strategie gekozen en de serie wordt zo met diverse varianten uitgebreid, die allemaal een eigen insteek hebben en een specifieke doelgroep kunnen aanspreken.

Shift wordt de realistische variant en veel gamers zijn dan ook best benieuwd naar deze nieuwe wending van de Need for Speed-serie. Voor hen is er goed nieuws, want Electronic Arts zal ergens in de zomer een demo uitbrengen van Need for Speed: Shift. Het is nog onduidelijk wanneer en voor welke platformen de demo zal verschijnen.

Need for Speed: Shift richt zich op de realiteit van racen, de bestuurders én auto’s gedragen zich zo natuurgetrouw mogelijk en de ‘underground’-sfeer komt in deze game dan ook niet aan bod. G-krachten, hoofdbewegingen van de coureur en massatraagheid beïnvloeden je zicht op de weg om het realisme nog verder op te krikken. Vrij rondkijken in de auto is ook een optie, waarbij de hele cockpit in 3D is weergegeven. De ontwikkeling is in handen van Slightly Mad Studios, die ook al aan geprezen games als GT Legends en GTR 2 heeft gewerkt.

Need for Speed: Shift komt 17 september uit voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en PSP.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Waarom word er eigenlijk alleen info over die shift gegeven, gebeurd er nog wat met de andere deze nfs intreseerd mij niet ik houd niet van realistische racen.

  Ik zou ook niet de enigste zijn die ook info over de andere wil weten

 2.   
  Carlzz's avatar

  goh geweldig 👿