Burnout Paradise DLC Cops and Robbers voorzien van prijskaartje

Cops and Robbers, de downloadable content (DLC) voor Burnout Paradise, zal geheel volgens planning op 30 april verschijnen. Vandaag heeft ontwikkelaar Criterion laten weten welk prijskaartje deze DLC krijgt. In de PlayStation Store kost het Cops and Robbers Pack 9,99 euro en op Xbox Live moet je er 800 Microsoft Points (9,60 euro) voor inleveren.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review of de review van The Ultimate Box!

Burnout Paradise ligt al in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Begin 2009 verscheen Burnout Paradise: The Ultimate Box, inclusief alle extra content, voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Maotes's avatar

  Nou Matthijsjuh, ga je gang :P.

 2.   
  Bello 2185's avatar

  Ik hoop dat die Pc versie ook snel komt! ūüėÄ

 3.   
  GameAC's avatar

  duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur

 4.   
  HardCoreGamer‚ĄĘ's avatar

  ik dacht dat deze game een soort van een gratis DLC kreeg zoals die updates. maar als je nu overal voor moet betalen beging dan gewoon met een nieuwe burnout! ūüėõ

 5.   
  RinusReetRidder's avatar

  Burnout Paradise heeft al gigantisch veel gratis DLC dus wat mij betreft mogen ze hier best eens geld voor vragen. Het is immers niet verplicht en het is echt een super vette game. 8)

 6.   
  Bello 2185's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Burnout Paradise heeft al gigantisch veel gratis DLC dus wat mij betreft mogen ze hier best eens geld voor vragen. Het is immers niet verplicht en het is echt een super vette game. 8) "

  Vind ik ook! ūüėÄ
  Vorige jaar was al het DLC gratis dus nu betalen vind ik niet echt een groot probleem.