Veel close-combat actie op nieuwe screenshots Rogue Warrior

De stevige actiegame Rogue Warrior van ontwikkelaar Rebellion en uitgever Bethesda kwam gisteren al in het nieuws toen men onthulde dat niemand minder dan Mickey Rourke de stem van hoofdpersoon Dick Marcinko in zal spreken. Vandaag laat de game zich weer eens zien met vier nieuwe screenshots vol close-combat actie.

In Rogue Warrior speel je Dick Marcinko, leider van een elite SEAL-eenheid die vast zit achter de vijandelijke linies in Noord Korea tijdens een missie om de nucleaire dreiging van het land in te dammen. Als er oorlog uitbreekt tussen Noord en Zuid Korea is het aan jou de taak om je team terug naar Zuid Korea te leiden. Je bent zwaar in de minderheid, je hebt geen ondersteuning en er zijn slechts beperkte mogelijkheden om voorraden aan te vullen. Deze missie brengt je langs diverse locaties zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien, van onderzeeboten tot kampen voor krijgsgevangenen.

Verder werken de ontwikkelaars aan een speciaal multiplayersysteem dat spelers de mogelijkheid biedt om zelf multiplayer maps te bouwen, samengesteld uit andere bestaande maps. Het systeem werkt als volgt: elk level bestaat uit 3 deelgebieden. Jij kiest een gebied uit, het andere team kiest er een uit en het centrale gebied wordt door de game willekeurig gekozen uit de totale lijst. Hierdoor zijn meer dan 200 combinaties mogelijk, waardoor je niet snel een bekende spelwereld tegen zult komen. De verrassing wordt helemaal groot aangezien teams pas weten wat de tegenstander heeft gekozen als ze in het spel zitten.

Rogue Warrior verschijnt eind 2009 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  gebruiker50081's avatar

  Plaatje 1 lijkt sterk op de graphics van cod waw ๐Ÿ˜›

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Lijkt me wel een leuke game, lekker actie met wat SEALS ๐Ÿ˜›

 3.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ziet er leuk uit. En lees ik het nou goed, alleen een Multiplayer voor de Xbox 360 want er staat dat de Xbox het 3de landschap zelf maakt.

 4.   
  ChielB's avatar

  Dat stond er nog van de begindagen toen deze game eerst alleen voor de Xbox 360 was aangekondigd. Is gefixed bij deze. ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Alfa Warrior's avatar

  Gelukkig dat hij verschijnt op meerdere consoles, I like it to kill koreans (crysis en dit spel dus).