Bethesda nieuwe uitgever van WET; release eind 2009

Sierra maakte halverwege 2007 bekend dat er door de mensen van A2M gewerkt wordt aan de game WET. In deze game speel je met het vrouwelijke hoofdpersonage Rubi. Deze pittige dame laat zich omschrijven als een combinatie van Angelina Jolie en Uma Thurman, beeldschoon maar ook zeer dodelijk.

Vandaag is bekend geworden dat Bethesda Softworks de game onder haar hoede heeft genomen en in de herfst van dit jaar uit zal geven. Men maakte tevens van de gelegenheid gebruik om een zestal nieuwe screenshots vrij te geven.

[SCREENSHOTS]
WET draait om Rubi, een beeldschone, maar dodelijke vrouw die tegen een gepaste vergoeding ‘problemen’ oplost en daarbij geweld niet uit de weg gaat. Als Rubi op een dag de opdracht van een rijke man aanneemt om zijn zoon te vinden, denkt ze dat het een simpele klus wordt. Ze had het echter verkeerd, de opdracht bleek niet zo simpel te zijn en ook de man die Rubi inhuurde blijkt niet te zijn wie hij zegt dat hij is.

Zodoende ontvouwt zich een actievol verhaal vol verraad, vrienden, vijanden, geweren en zwaarden. Rubi is niet alleen lenig genoeg om back-flips en andere speciale manoeuvres uit te voeren, al dan niet door de omgeving te gebruiken, maar ze kan ook zeer goed overweg met een samurai-zwaard. De game kent verder een beetje de filmische stijl van een Tarantino of Rodriguez, waarbij regelmatig flashbacks gebruikt worden in combinatie met een Super-8 film effect om de game extra sfeervol te maken.

WET is in ontwikkeling voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en verschijnt eind dit jaar.

  1.   
    MauriceV's avatar

    de screens zien er wel vet uit 🙂

  2.   
    JustV's avatar

    Ik had precies het tegenovergestelde