Ontwikkelaar PROTOTYPE waarschijnlijk bezig met nieuwe Spider-Man

Sinds de fusie met Activision zijn er nog maar twee ontwikkelaars over van het vroegere Vivendi. Eén daarvan is Radical Entertainment, ontwikkelaar van het aanstaande PROTOTYPE. Volgens verscheidene bronnen zullen zij, zodra PROTOTYPE in juni in de winkels ligt, zich bezig gaan houden met een nieuwe game omtrent Spider-Man. Dit lijkt geen vreemde stap, aangezien PROTOTYPE een open wereld heeft met een hoofdpersoon die ook superkrachten bezit. Ook heeft Radical eerder gewerkt aan The Incredible Hulk: Ultimate Destruction.


High Moon is de andere studio die voorheen onder Vivendi viel. Zij zouden bezig zijn met een nieuwe Transformers-game. Deze game zal niets met de films te maken hebben en moet in 2010 uitkomen. Voor High Moon is de keuze voor een Transformers-game een minder logische. Hun laatste game was The Bourne Conspiracy, een game die weinig met robots en grote werelden te maken heeft.

Hoe het ook zij, als de geruchten waar zijn kunnen wij twee superhelden-games verwachten van studio’s van formaat.

 1.   
  Tadao's avatar

  zou wel werken met dat venom gastje

 2.   
  delta62's avatar

  Spider-man is cool!

 3.   
  /DareDevil's avatar

  Waarom niet eens een keer een ander Marvel character dan Spiderman die hebben we nu ook al 1000 keer gezien

 4.   
  Lashrom's avatar

  Ze moeten niet meteen overgaan met het ontwikkelen van een nieuwe Spiderman game. Het is beter om nog steeds met Prototype verder te gaan en ideeën bedenken voor verbeteringen. Ik ben het nu al wel zat van Spiderman.

 5.   
  MauriceV's avatar

  PROTOTYPE word echt een vette game, als ze de spider-man game ook zo vet weten te maken koop ik hem misschien wel 🙂

 6.   
  Overload14's avatar

  paar jaar geleden was het nog leuk maar nu benk NY same met Spidey een beetje beu

 7.   
  Tadao's avatar

  Bommeltje schreef, "Waarom niet eens een keer een ander Marvel character dan Spiderman die hebben we nu ook al 1000 keer gezien"

  bij superman hebje tzelfde als de hulk games,maar dan nog meer overpowered op paar dingen na,dus zou crapgame worden,hulk hebbe we al gemerkt,batman ook al zo vaak gezien,watchman game was crap naar mijn smaak.. marvel isser meer voor stripboeken en films,welk character zou jij dan voorstellen? spiderman is zo’n beetje t teken van vrijheid in free roaming games,zonder overpowered te zijn