Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: PROTOTYPE Trailer

Bij Prototype zijn er gigantische hoeveelheden mensen op straat, er is heel veel detail in de omgevingen en er is een bijzondere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon gaat door het leven als Alex Mercer, een genetisch gemodificeerde held die wolkenkrabbers aan de buitenkant kan beklimmen en tegenstanders met één mep doormidden hakt. Die capaciteiten heeft hij hard nodig als een mutatievirus uitbreekt in hartje New York en er een oorlog ontstaat tussen de mutanten en het leger. Alex is officieel een mislukt experiment, maar dat betekent wel dat hij in het dagelijks leven iedereen kan zijn door het DNA over te nemen van anderen (en die personen daarmee te doden). Je kunt je omgevingen beïnvloeden en (militaire) voertuigen gebruiken tegen alles en iedereen.

Lees voor meer informatie over PROTOTYPE ook eens onze Fast Forward!

PROTOTYPE verschijnt 12 juni voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Afgelopen weekend verscheen deze trailer al in lage resolutie en bij deze hebben we de trailer ook in hoge resolutie voor ons video-archief en natuurlijk voor iedereen die de trailer gemist heeft.

 1.   
  Aftermath's avatar

  Dit was toch al die

  Kannibalistische baby’s in nieuwe trailer PROTOTYPE

  trailer? ofnie 😆

 2.   
  ChielB's avatar

  “Afgelopen weekend verscheen deze trailer al in lage resolutie en bij deze hebben we de trailer ook in hoge resolutie voor ons video-archief en natuurlijk voor iedereen die de trailer gemist heeft.” 😉

 3.   
  Aftermath's avatar

  0ops oja ik is dom ..ja beter 8)

 4.   
  Tadao's avatar

  ze besteden btw wel veel tijd aan trailers XD is da een goed teken? (dattet bijna af is) of een slecht teken? (datze gwn lamzakken bij de game en hopen op veel verkoop)

 5.   
  JonsoN's avatar

  Vette trailer dit.! 😉

 6.   
  craz's avatar

  Ik blijf het zeggen : Game Of The Year

 7.   
  infected henk's avatar

  egt een lijpe game!