The Orange Box dit weekend flink goedkoper op Steam

We weten inmiddels dat The Orange Box een ideale bundel voor liefhebbers van shooters, multiplayer en puzzels is. Voorzien van Half-Life 2, Episode One, Episode Two, Half-Life: Lost Coast, Team Fortress 2 en Portal biedt deze ‘box’ voor elk wat wils.

Mocht je nog niet over dit uitgebreide pakket beschikken, dan is er wellicht een interessante aanbieding voor je. Via Steam is The Orange Box dit weekend namelijk 20 euro goedkoper, waardoor je de bundel voor slechts 9,99 euro in huis haalt. Na het weekend zal de gewone prijs van 29,99 euro weer gehanteerd worden.

The Orange Box is uitgebracht met het oog op Half-Life 2: Episode Two en deze ‘box’ is een gebundelde uitgave van Half-Life 2, de vervolgen Episode One en Episode Two, de cartoony multiplayergame Team Fortress 2 en de puzzelgame Portal.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder spelen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol. De game speelt zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral af in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (grote robotspinnen) zijn daardoor ook wat uitgebreider en massaler dan voorheen. Verder krijg je in deze tweede Episode te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider, die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels.

Team Fortress 2 is een game gericht op de multiplayer en met een vrolijke, cartoony uitstraling. Kies uit verschillende classes, variërend van de zwaarbewapende Heavy tot de in stealth gespecialiseerde Spy, en werk samen met je team om de overwinning te behalen in diverse spelmodi en mappen.

Portal is een innovatieve puzzelgame, waarbij jij een testpersoon bent die in diverse ruimtes van Aperture Science de uitgang moet zien te halen met behulp van je portal-gun. Hiermee kan je een ingang en een uitgang creëren en uiteraard zijn ook alle natuurkundige wetten, zoals zwaartekracht en valversnelling van toepassing op de portals die je maakt. Op deze manier dien je diverse lastige situaties te doorstaan.

The Orange Box is inmiddels verschenen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    JohnnyBNL's avatar

    Ach ja, Valve is gewoon mega goed bezig 😛

  2.   
    Rock-in's avatar

    Kopen, zou ik zeggen je krijgt super veel voor die prijs. 😛

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Johnnnyboy15nl schreef, "Ach ja, Valve is gewoon mega goed bezig :P"

    idd alleen ik speel het op me ps3 dus ja geen steam dus heb niet veel aan de korting 😛

  4.   
    ikbenrick's avatar

    Meteen gekocht 😀

  5.   
    NaabSchaap's avatar

    Moehahah, gekocht. Geduld=veel geld waard

  6.   
    Alfa Warrior's avatar

    Dan wens ik jullie allemaal veel suc6 met Half Life want het is een TOP spel-serie, just you wait till you get to ravenholm!

  7.   
    Alias's avatar

    Yay net ook maar eens aangeschaft Portal lijkt me in ieder geval een erg leuke game 🙂

  8.   
    Alfa Warrior's avatar

    Dat is gewoon een puzzel en kijk niet naar de Review de gene die, die schreef wou gewoon snel taart eten 😛