MySims Agents aangekondigd voor de Wii en DS

EA heeft MySims Agents aangekondigd voor de Wii en Nintendo DS. In MySims Agent speel je als agent, die een gevaarlijk plot tegen de stad moet verijdelen. Tim LeTourneau, manager van de MySims-franchise, verklaarde:

  “We’re thrilled to bring you MySims Agents, the next game from MySims, something completely different than any MySims game before. Its mystery-meets-adventure theme allows players to hone their problem-solving skills while still enjoying all of the beloved MySims charm; characters, customisation and humour.”


Op de Wii is het criminele brein die de stad wil vernietigen een man met de naam Morcubus. Om hem tegen te houden kun je verschillende Sims in de stad rekruteren om daarmee een team op te bouwen die de misdaad tegen gaat. De agents moeten gebruik maken van hun verstand, alsmede verscheidene gadgets, om verschillende mysteries op te lossen.

In de DS-versie moeten spelers de burgemeester helpen om een dief tegen te houden die een oude schat wil stelen. Door te zoeken naar aanwijzingen en het oplossen van puzzels kunnen de agents de stad beschermen van de dief. Ook zijn er 10 mini-games te spelen.

MySims Agents wordt ontwikkeld door The Sims Studios en wordt verwacht in de herfst.

 1.   
  MauriceV's avatar

  ze moeten mysims nu niet gaan uitmelken, er zijn al genoeg delen van deze franchise uitgekomen

 2.   
  ckerigon's avatar

  Hmm ik proef melk 😆