Wellicht een nieuwe franchise onderweg van de makers van Fable

Tijdens afgelopen Game Developers Conference liep BBC persoonlijkheid Jonathan Ross een blauwtje door te verklappen dat hij benaderd was door Lionhead om zijn stem te verlenen aan een nieuwe Fable-game. Het is tot nu toe onduidelijk gebleven of hij sprak over Fable III of nog onaangekondigde DLC van Fable II. Nu blijkt dat hij wellicht over een hele andere game sprak.

Volgens de Twitter van Adam Payne, een student op de Swansea Metropolitan Universiteit, heeft Animation Director Andrew Lindsey bevestigd dat Lionhead bezig is aan een volledig nieuwe franchise en dat zij deze zullen aankondigen op de E3, die van 2 tot en met 4 juni zal plaatsvinden. De student zou de informatie verkregen hebben via een forum op zijn universiteit, waar Lindsey gesproken zou hebben over deze nieuwe game. Hierover wist de student het volgende te vertellen:

  “Every now and then industry heads visit our class. Not much was said really, just that an announcement for a new game of a new franchise will be revealed. He showed off some incredible facial animation and spoke about some skin textures”

Zowel Microsoft als Lionhead wil niet reageren op deze berichten en heeft ze bestempeld als geruchten. Op de E3 zullen we ongetwijfeld meer ontdekken, of niet.

 1.   
  Kilerden's avatar

  woehoe :D!!!!!!!

 2.   
  M3ntosNL's avatar

  hehe heb gisteren pas fable2 gekocht xD

 3.   
  Xiquzor's avatar

  komaan maak hem voor de pc! we wachten al lang genoeg!

 4.   
  Zabimaru's avatar

  Idd! 😮 pc pl0x! 🙂

 5.   
  Serg1337's avatar

  Awesome! 😀

 6.   
  MauriceV's avatar

  we zullen zien…