Bizarre Creations werkt aan een racegame, voorlopig géén nieuwe PGR

Bizarre Creations, voornamelijk bekend van de Project Gotham Racing-franchise en Geometry Wars: Retro Evolved, heeft laten weten dat er gewerkt wordt aan een nieuw project: een racegame die voorlopig onder de naam “Blur” gaat. Blur zou een racegame betreffen, echter totaal geen nieuwe Project Gotham Racing. Een aantal bronnen verschaffen ons het volgende aan informatie:

Blur is een racegame waarin geracet word met auto’s die beschikken over mijnen, schilden en ander wapentuig (zie ook Full Auto), botsingen en explosies zouden stijlvol in beeld worken gebracht (zie ook Burnout) en volgens een Frans gamemagazine zou er gereden worden in onder andere Tokyo, London, San Francisco en New York.

Het is overigens ook mogelijk dat de Project Gotham Racing-franchise stopt, aangezien Bizarre nu deel uit maakt van de uitgever Activision Blizzard en niet meer van Microsoft.

  1.   
    Syappie's avatar

    Doet me denken aan film Death Race… Die staat helemaal op youtube trouwens: http://www.youtube.com/watch?v=Gtxq41Y0kzM&feature=PlayList&p=E61B434E3CC539EC&index=0&playnext=1 😉

  2.   
    ckerigon's avatar

    Syappie schreef, "Doet me denken aan film Death Race… Die staat helemaal op youtube trouwens: http://www.youtube.com/watch?v=Gtxq41Y0kzM&feature=PlayList&p=E61B434E3CC539EC&index=0&playnext=1 😉 "

    Die film is vet 😛

  3.   
    yaxxo's avatar

    het idee is vet en ik ben het wel eens met Syappie dat het inderdaad doet denken aan death race 😆

  4.   
    M@tthijs's avatar

    Heb Death Race ook gezien, en wat een f*cking lauwe film is dat 😆

  5.   
    M3ntosNL's avatar

    jammer, vond pgr echt een must voor op live! cat n mouse ftw 😳