Konami onthult Karaoke Revolution

Konami heeft vandaag laten weten dat er gewerkt wordt aan Karaoke Revolution, een meezing-game die in het vierde kwartaal van dit jaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii uitgebracht zal worden. De game wordt gebundeld met een microfoon en belooft weer een gezellige meezing-game te worden.

Het publiek reageert dynamisch op jouw zangprestaties en de game bevat ook een Co-Op Party Mode op de PlayStation 3 en Xbox 360, waarbij maximaal 16 spelers een aantal vriendschappelijke en competitieve uitdagingen kunnen spelen. De PlayStation Eye en Xbox Live Vision Camera zijn tevens te gebruiken.

Verder kunnen spelers individueel of in teams zingen en Karaoke Revolution biedt tevens de mogelijkheid om eigen muzieklijsten te maken van je favoriete nummers uit de game. Op de disc staan in elk geval 50 nummers en het is mogelijk om later via een online winkel extra nummers te downloaden. Ook vind je in deze online winkel extra kleding en accessoires voor je character. De Wii-versie zal niet over deze online mogelijkheden beschikken.

Karaoke Revolution verschijnt in het vierde kwartaal van dit jaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii.

Meer Karaoke Revolution

  1.   
    MauriceV's avatar

    weer een karaoke game 😡 🙁 👿 👿 👿