EA Sports bundelt games met MotionPlus

Electronic Arts heeft laten weten dat diverse EA Sports-games straks gebundeld zullen worden met een MotionPlus add-on, de toevoeging voor de Wii-afstandsbediening waarmee veel nauwkeurigere registratie van bewegingen mogelijk zal zijn. In de zomer verschijnen bundels met de games Grand Slam Tennis en Tiger Woods PGA Tour 10. Later dit jaar worden nog andere gebundelde EA Sports-games verwacht.

Naast deze titels zullen ook games als Virtua Tennis 2009 en natuurlijk Nintendo’s eigen Wii Sports Resort de MotionPlus ondersteunen.

In deze levensechte tennis-game is de druk en spanning voelbaar alsof je zelf op de beste tennisbanen van de wereld staat: de game bevat dan ook als enige de All England Lawn Tennis Club, de thuisbasis van The Championships op Wimbledon. Gamers kunnen het tegen elkaar opnemen als de beste tennisspelers uit het verleden en heden in deze vernieuwende tennisgame, met een ongekende controle over de bal en flitsende acties op de baan.

Op 26 juni zal Grand Slam Tennis uitkomen op de Wii. Er zijn ook versies onderweg voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een releasedatum voor deze versies is nog onbekend.

 1.   
  Verbeemen's avatar

  zou je virtual tennis pakken of grandslam?

 2.   
  ChielB's avatar

  Wacht de reviews straks af en oordeel zelf wat je leuker vindt. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  ckerigon's avatar

  Ben beniewd wat die bundel gaat kosten dan ๐Ÿ˜›

 4.   
  MauriceV's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "Ben beniewd wat die bundel gaat kosten dan :P"

  ik denk niet al te hoog ๐Ÿ˜‰