Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Bionic Commando Bionic Fireman Saves Kitten

Bionic Commando haalt zijn inspiratie uit zijn 8 bits naamgenoot die in 1988 op de NES verscheen. Je speelt de game als de government operative genaamd Nathan Spencer: het symbool van perfecte fusie tussen mens en machine. Na zichzelf te hebben onderscheiden in een woest conflict tegen de imperials wordt Nathan verraden door de mensen die hij zo trouw diende.

Bionic Commando hanteert de macht van de recentste generatie hardware om het zwaaiende mechanisme die de oorspronkelijke titel zo uniek maakte volledig te benutten. De uitstekend getrainde commando Nathan Spencer kan vijanden uitschakelen terwijl hij op zijn kop hangt, terwijl hij van een gebouw klimt en zelfs terwijl hij in de lucht hangt. Bij een wat persoonlijker gevecht kan de bionische arm van dit commando behoorlijk hard aankomen terwijl Nathan van een afstand gebruik kan maken van zijn arm om auto’s in de richting van zijn vijanden te lanceren.

Bionic Commando zal op 22 mei verschijnen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Een PC-versie zal enkele maanden later verschijnen. Bekijk nu deze Bionic Fireman Trailer.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Zal me niks verbazen als dit straks ook in de speelgoedwinkels licht hahah πŸ˜›

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Haha lol πŸ˜† Zou ook wel zo’n bionische arm willen, altijd handig. Denk dat we het dan maar bij de game moeten laten. πŸ˜›

 3.   
  /DareDevil's avatar

  Zeker wel lol πŸ˜†

 4.   
  RoHoutje's avatar

  Haha! R.I.P. kat!