Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gameplay: Mafia II Gameplay Trailer

Mafia II speelt zich een aantal jaren na het eerste deel af, namelijk eind jaren ’40/begin jaren ’50 van de vorige eeuw. Opnieuw zal je je moeten bewijzen bij de invloedrijke maffia om zodoende meer aanzien te krijgen en jezelf op te werken binnen de familie. De game is opgezet als een cinematic experience, een bijzonder filmische insteek dus. Het verhaal is eveneens erg belangrijk voor je doen en laten, want je zult zeker niet zonder enige reden een missie moeten voltooien.

Mafia II verschijnt ergens in 2009 voor de PS3 en Xbox 360. Kort daarna komt de game ook voor de PC uit. Lees voor meer informatie ook eens onze Fast Forward!

We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag is dan eindelijk een uitgebreide trailer met gameplay opgedoken. Helaas is de resolutie beperkt, maar de actie is er zeker niet minder om!

 1.   
  PS3- gamer's avatar

  Ziet er vet uit man!

  GTA gevoel krijg ik ervan

 2.   
  ps3 gek's avatar

  Ziet er zeker goed uit! Mooi geluid, mooie effecten: al dat glas en die kogelgaten. Jammer dat het er grafisch een beetje getekend uit ziet, maar voor de rest is dit al veelbelovend! 😉

 3.   
  /DareDevil's avatar

  Je herkent duidelijk de stijl van Mafia I echt vet dus maar het is nog wel te zien dat het work in progress is. Ik ben echt benieuwd 😆

 4.   
  Chikin's avatar

  Ziet er cool uit.. 😆

 5.   
  Tringelinge's avatar

  Ziet er goed uit, zeker voor een spel dat nog niet eens af is!

 6.   
  m0mpUs's avatar

  zekers strak! Het ziet er al goed uit 😀

 7.   
  Ika Q's avatar

  Voorlopig ben ik niet onder de indruk 🙂

 8.   
  Carlzz's avatar

  inderdaad een beetje Gta achtig
  maar zal deze beter worden dan the godfather 2?? 🙄

 9.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  De Godfather 3 the game? 😛

 10.   
  Rise Against's avatar

  Carlzz schreef, "inderdaad een beetje Gta achtig
  maar zal deze beter worden dan the godfather 2?? 🙄 "

  Als mafia 2 ook maar een beetje in de buurt komt van deel 1 :JA. Besides, the godfather 2 is niet zo geweldig naar mijn mening. Ik vond de gameplay te herhalend en er zitten veel slordigheden in.

 11.   
  Bello 2185's avatar

  Ziet er wel mooi uit, alleen ik had er toch een klein beetje meer van verwacht… Ik vind het glas enzo er mooi uit zien. 🙂 Maar de wereld zelf ziet er een beetje ééntonig uit vind ik.

 12.   
  game_expert's avatar

  Deze ga ik zeker kopen !!!!!!! 😀

 13.   
  ChielB's avatar

  ”Bello 2185″ schreef, "Ziet er wel gaag uit, alleen ik had er toch een klein beetje meer van verwacht… Ik vind het glas enzo er mooi uit zien. 🙂 Maar de wereld zelf ziet er een beetje ééntonig uit vind ik."

  Het is nog ook een prille demonstratie van de gameplay, een mooie ‘work in progress’. Dus wie weet wat nog allemaal mogelijk is tot de release. 😉

 14.   
  Bello 2185's avatar

  ChielB schreef, "

  ”Bello 2185″ schreef, "Ziet er wel mooi uit, alleen ik had er toch een klein beetje meer van verwacht… Ik vind het glas enzo er mooi uit zien. 🙂 Maar de wereld zelf ziet er een beetje ééntonig uit vind ik."

  Het is nog ook een prille demonstratie van de gameplay, een mooie ‘work in progress’. Dus wie weet wat nog allemaal mogelijk is tot de release. 😉 "

  Wanneer komt die game eigenlijk uit? 🙂 Of weten ze dat nog niet echt.

 15.   
  ChielB's avatar

  Daar is nog niks concreets over gezegd. Eind dit jaar is nog altijd de planning, dus in de herfst of tijdens de feestdagen wellicht. Het wachten blijft op een definitieve releasedatum, maar men wil de ontwikkelaar alle tijd gunnen die nodig is en er wordt dus niks haastig gedaan omdat de game per se al uit moet komen.

  Misschien kunnen we er tijdens de E3 straks wat meer over te weten komen.

 16.   
  ps3 gek's avatar

  Ik denk niet dat die omgeving nog mooier wordt. 🙄 Ik vind het er zlef ook een beetje getekend uit zien wat wel jammer is. We zullen het allemaal moeten afwachten. Er komen immers nog genoeg andere leuke games uit!! 😉

 17.   
  Bello 2185's avatar

  ChielB schreef, "Daar is nog niks concreets over gezegd. Eind dit jaar is nog altijd de planning, dus in de herfst of tijdens de feestdagen wellicht. Het wachten blijft op een definitieve releasedatum, maar men wil de ontwikkelaar alle tijd gunnen die nodig is en er wordt dus niks haastig gedaan omdat de game per se al uit moet komen.

  Misschien kunnen we er tijdens de E3 straks wat meer over te weten komen."

  Oké, thx.
  🙂

 18.   
  Dy-88's avatar

  ik vind het er jammer genoeg ”lelijk” grafisch uitzien. kogelgaten zijn wel vet maar de ontploffingen kunnen veel beter en de personages. vergeleken met de trailers is dit echt niets

 19.   
  RinusReetRidder's avatar

  Logisch dat waren ook gewoon CGI trailers van tussenfilmpjes. Zo ziet het er in-game nooit uit. Kan wel mooier maar dit is toch ook een low-res vroege build. Zal er vast wel prima uit zien en ik vind toch het verhaal en de gameplay belangrijker. 8)

 20.   
  7lotus94's avatar

  Je moet wel veel kogels gebruiken om iemand neer te schieten!

 21.   
  MightyMouse's avatar

  Carlzz schreef, "inderdaad een beetje Gta achtig
  maar zal deze beter worden dan the godfather 2?? 🙄 "

  Of deze beter gaat worden? Slechter kan het zeker niet 😛 Dus ja..deze wordt beter dan GF2

 22.   
  gebruiker50081's avatar

  Zo was je de ramen en zo ben je een maffia baas 8)

 23.   
  Ramong's avatar

  Het filmpje klopt alleen niet echt! namelijk eind jaren ’40/begin jaren ’50 van de vorige eeuw had je nog geen grote gebouwen als deze in het filmpje! Deze gebouwen zien er erg moderen uit, en dat had je toen niet!

  Laters

 24.   
  Mock's avatar

  kope kope kope! 😀