Sacred 2: Fallen Angel bereikt gouden status

Hoewel Sacred 2: Fallen Angel al sinds vorig jaar voor de PC in de schappen ligt, is nu bekend geworden dat de console-versie van de game de gouden status heeft bereikt en vanaf 12 mei te koop zal zijn in Amerika.

In Europa moeten we nog heel even wat langer geduld hebben, omdat de game bij ons pas op 5 juni uitkomt voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.


In Sacred 2: Fallen Angel neem je de rol aan van een avonturier die in een spannend verhaal met talloze side-quests terecht komt, op zoek naar antwoorden op geheimen. Om te overleven zul je adembenemende aanvallen en ingewikkelde spreuken moeten leren beheersen. Een veelheid aan wapens en andere gebruiksvoorwerpen staan tot je beschikking, waardoor je iedere keer weer een unieke held vorm kunt geven. Het verhaal draait om T-Energy, de kracht die leven, magie en gedachten mogelijk maakt. De engelachtige Seraphim waren traditioneel de bewakers van deze kracht en wilden deze delen met de High Elves. Het resultaat hiervan was in eerste instantie goed, maar al snel ontstond er een strijd over wie de kracht mocht gebruiken en hoe. Deze strijd dreigt in een burgeroorlog uit te monden, als jij niet snel iets onderneemt….

Sacred 2: Fallen Angel is verschenen voor de PC. Op 5 juni verschijnt de game voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Tringelinge's avatar

  Eindelijk een spel waarvan ik zeg: ‘lijkt me niet zo leuk’. Ik zie de laatste tijd alleen nog maar spellen die ik wil hebben. ๐Ÿ˜•

 2.   
  SpikeP21's avatar

  Nou ik zal je vertellen ik heb me hier toch prima wat uurtjes mee vermaakt hoor ๐Ÿ˜€

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  mooi mss koop k em op de 360

 4.   
  MauriceV's avatar

  Ben benieuwd ๐Ÿ˜‰