Tweede StarCraft II Battle Report nu beschikbaar

De beta van de koning van het RTS-genre komt steeds dichterbij, dus het is tijd voor wat nieuwe beelden van deze game. Ik kan het natuurlijk alleen maar hebben over StarCraft II, een RTS-game ontwikkeld door Blizzard, onder andere bekend om World of Warcraft.

Zojuist heeft Blizzard de tweede StarCraft II Battle Report uitgebracht en de strijd zal deze keer woeden tussen de zwerm van de Zerg en de armada van de Terrans. Wie zal er winnen? Bekijk het hieronder of download de hoge resolutie-versie hier.

StarCraft II: Wings of Liberty logo

StarCraft II is het langverwachte vervolg op StarCraft, de real-time strategygame die alweer tien jaar geleden het hele genre op zijn kop zette. Ook dit tweede deel speelt zich weer in de toekomst af en draait om de intergalactische oorlog tussen de Protoss, Terran en Zerg. Uiteraard heeft men alle units van tien jaar geleden niet één-op-één overgezet, maar zijn er een heleboel nieuwe units aan het spel toegevoegd maar is de balans toch behouden, aangezien dit het grote speerpunt van StarCraft was en zal blijven.

StarCraft II: Wings of Liberty zal dit jaar nog verschijnen voor de PC.

  1.   
    Tadao's avatar

    ik kannie w8e tottie uit is!! btw,t deed me denken aan die film starships troopers xD mens ondeschat insect, insect krijgt controle,mens slaat hard terug,insect vind een zwakke plek van de mens en gebruikt die,maar uiteindelijk heeft de mens betere wapens in gebruik xD

  2.   
    Spookyraven's avatar

    Jammer dat we niet wat hogere tech units hebben gezien, ik ben benieuwd wat voor nieuwe trucjes de zerg uit de kast gaan halen 😛