Burnout Paradise DLC Cops and Robbers bevestigd voor 30 april

Het is alweer een tijd geleden dat we hebben mogen horen van Cops and Robbers, de downloadable content voor Burnout Paradise, maar het is eindelijk zover. Criterion Games, de ontwikkelaar achter de Burnout serie, heeft namelijk bevestigd dat de downloadable content 30 april zal verschijnen.

Informatie over de prijs van Cops and Robbers heeft de uitgever EA alleen nog niet willen delen. Het wordt dus nog afwachten op een officiële verklaring van EA.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review of de review van The Ultimate Box!

Burnout Paradise ligt al in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Begin 2009 verscheen Burnout Paradise: The Ultimate Box, inclusief alle extra content, voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  NLkevvNL's avatar

  hoef em nie vind dat nie et geld waard..

 2.   
  Bello 2185's avatar

  Nais! 😀

 3.   
  Maotes's avatar

  Het spel zelf vind ik al 10x niks.

 4.   
  MauriceV's avatar

  Nitroglycerine schreef, "Het spel zelf vind ik al 10x niks."

  ik ook niet, toen ik voor het eerst de reviews las was ik wel enthousiast maar na de demo gespeeld te hebben vond ik het echt bagger 🙁

 5.   
  JPO's avatar

  waarom dan al die moeite om te reageren….

  Game is tof! alleen ff kijken wat die xtra auto’s en gameplay dan mogen gaan kosten.
  Die boost specials ook niet gehaald, wat een belachelijke prijs.