Nieuwe visuele stijl Borderlands laat zich zien

Borderlands kwam de afgelopen tijd vooral in het nieuws vanwege berichten over de nieuwe artistieke stijl. Eerst zou de game echt cel-shaded worden, al ontkende ontwikkelaar Gearbox dit later weer. De grafische stijl zou wel zijn aangepast en veel lijken op die van Crackdown, maar echt volledig cel-shaded is het niet.

In het magazine PC Gamer is een eerste screenshot opgedoken van de nieuwe visuele aanpak, dus oordeel zelf. Tijdens de E3, die van 2 tot en met 4 juni in Los Angeles gehouden wordt, zal men Borderlands uitgebreid aan het grote publiek tonen.

Van de makers van Brothers in Arms komt dit keer een futuristische shooter, die zich afspeelt op meerdere planeten. Welvaart en zelfs beschaving zijn er ver te zoeken, maar je hebt wél de beschikking over een half miljoen verschillende wapens. Zie maar eens te overleven in een wereld die je amper iets te bieden heeft… Borderlands staat bol van de sfeer en originaliteit en zal zeker een groot deel van de FPS-liefhebbers ontzettend aanspreken. Niet in de laatste plaats om de gigantische aantallen aan beloofde wapens.

Borderlands wordt omschreven als ‘Diablo meets Mad Max’ en het spel is een mix van Science Fiction en een first-person shooter met RPG-elementen. De RPG-elementen die de game bevat kennen veel meer diepgang dan een doorsnee shooter. Verder beschikt de game over een coöperatieve online-modus, waarin je met maximaal vier spelers kunt spelen.

Borderlands verschijnt medio 2009 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  /DareDevil's avatar

  Lol ze hebben hem echt helemaal veranderd niet slecht ofzo maar komt echt niet overeen met de eerste footage en trailer die ze hadden

 2.   
  JonsoN's avatar

  Ziet er vet uit.. ik verwacht heeel wat van deze game.. 🙂 Hoop dat ze et waar kunnen maken.. 🙂

 3.   
  mrxthereal's avatar

  Mijn interesse is enorm gedaald.

 4.   
  Overload14's avatar

  ”DoN_JonsoN “ schreef, "Ziet er vet uit.. ik veracht heeel wat van deze game.. 🙂 Hoop dat ze et waar kunnen maken.. :)"

  Veracht je de game? of verwacht je de game? 😛

 5.   
  Thazero's avatar

  Lijkt een beetje cartoony, of ligt dat aan mij? 😕

 6.   
  JonsoN's avatar

  ”Overload14″ schreef, "[quote=”DoN_JonsoN “]Ziet er vet uit.. ik veracht heeel wat van deze game.. 🙂 Hoop dat ze et waar kunnen maken.. :)"

  Veracht je de game? of verwacht je de game? :P[/quote]

  waar heb je et over?:P

 7.   
  Bub’z's avatar

  DoN_JonsoN “]

  ”Overload14 schreef, "[quote=”DoN_JonsoN “ schreef, ".."

  Veracht je de game? of verwacht je de game? :P"

  waar heb je et over?:P[/quote]

  Over je spelfaut

 8.   
  JonsoN's avatar

  ”DoN_JonsoN “ schreef, "Ziet er vet uit.. ik verwacht heeel wat van deze game.. 🙂 Hoop dat ze et waar kunnen maken.. :)"

  (A)

 9.   
  herokillernl's avatar

  waaaaaaaaaaaarooooooooooommmmmmmmmm ik vond het zoals bij die eerste trailer er tog zooooooo veeeeeeeel vetter uitzien……. waarom zou je zoiets doen? wille ze gewooneen lelijker spel maken ofzo….

 10.   
  Rise Against's avatar

  herokillernl schreef, "waaaaaaaaaaaarooooooooooommmmmmmmmm ik vond het zoals bij die eerste trailer er tog zooooooo veeeeeeeel vetter uitzien……. waarom zou je zoiets doen? wille ze gewooneen lelijker spel maken ofzo…."

  Waarom is dit meteen lelijker? Het lijkt wel of bijna alle mensen niet over een cartoony stijltje kunnen. Ik snap niet wat het probleem is. Een game word er toch niet meteen slechter of kinderachtiger op?

 11.   
  B–T–B-8's avatar

  Ik vond die eerste screens veel vetter uitzien, deze stijl vind ik niet zo leuk.