Drietal screenshots van Guitar Hero: Smash Hits vrijgegeven

Na de rockende trailer van Guitar Hero: Smash Hits, trakteren we je ook nog eens op een drietal verse screenshots van de stand-alone gitaargame. Bedenk de muziek er maar even bij en rock helemaal weg.


Guitar Hero: Smash Hits bevat de meest bekende en beruchte nummers uit Guitar Hero I, II, III en Rocks the 80s. In totaal levert dit 48 master recordings op die zowel in online als offline spelmodi zoals Band Career en Battle of the Bands speelbaar zijn. Tevens is de game voorzien van de Music Studio, GH Tunes en Rock Star Creator, die we eerder al zagen in Guitar Hero World Tour. In de game zit ook de speciale “Expert+” moeilijkheidsgraad, die ook in Guitar Hero Metallica te vinden is, naast Beginner, Normal, Hard en Expert geeft deze modus nog een extra moeilijke uitdaging.

Verwacht echter geen nieuwe of aangepaste instrumenten, aangezien dit een stand-alone release is. De locaties waar je kunt spelen variëren van klassieke locaties tot nieuwe plekken, gebaseerd op de diverse ‘wereldwonderen’, zoals de Amazone, poolkappen en de Grand Canyon.

Guitar Hero: Smash Hits is in ontwikkeling bij Activision’s eigen Beenox Studios in Canada en moet in de zomer verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Wii.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  jungler's avatar

  hij komt rond juni uit he?
  dat word lekker rocken 😀

 2.   
  delta62's avatar

  Gewoon weer hetzelfde, niet dat daar iets mis mee is.

 3.   
  Maotes's avatar

  Inderdaad, niets mis mee, maar ze mogen ook wel eens een beetje afwisselen.